katar u niemowlaka |
Autor |
Wiadomość |
nataly_85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 11:19 am katar u niemowlaka
|
|
|
Witam. Z katarem walczymy juz drugi tydzien, stosuje jedynie sol morska i odciagam wydzieline z nosa gruszka. Oprocz kataru nie ma innych objawow.Poradzcie mi co moge jeszcze kupic, moze ktoras z was slyszala o aplikatorze Frida? Czy jest tu dostepny. Z gory dziekuje za wypowiedzi |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 7:33 pm
|
|
|
My uzywmy fridy i w porownaniu z gruszka to niebo a ziemia. gruszke uzylismy ze 2 razy pozniej dostalismy fride i dopiero po tym bylo widac jaka roznica w tym ile mozna wyciagnac.
nie iwem czy jest tutaj dostepna, jak nie to kup na allegro z wysylka do NL i w ciagu kilku dni masz w domu. przydaje sie tez woda morska w atomizerze |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
mlubinski
Super gaduła
|
|
|
|
|
joaśik1001
Poczatkujacy joasik1001
Pomogła: 1 raz Wiek: 40 Dołączyła: 27 Paź 2011 Posty: 31
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 11:42 am
|
|
|
Frida dostała już kilka nagród,to boski wynalazek:)Kosztuje ok 40zł,ale jest również polski odnośnik,nazywa się sopelek,kosztuje ok 10:)
W Holandii jak najbardziej kupisz to w Krudiwat,Dirks(nie mylić z Dirk-monopolowy),na półce z lekarstwami na katar,jak również w aptece.Pamiętaj aby najpierw spryskać nosek maluszka woda morską,aby rozpuściła wydzielinę,by móc ja z łatwością usunąć fridą.dla starszych dzieci polecam plasterki na piżamkę,niestety chyba dostępne tylko w Polsce,ułatwiają oddychanie przy katarze,nazywają się Aromactiv plaster |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 11:56 am
|
|
|