NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
nieuczciwe biuro
Autor Wiadomość
saab 
Poczatkujacy
saab

Wysłany: Wto Sty 24, 2012 8:57 am   nieuczciwe biuro

uwaga na nieuczciwego posrednika biuro beterwerk!!!
interweniowalismy pare razy bez skutku. nic sobie z tego nie robia!
nie dostawalismy salarisow i w ciagu miesiaca oszukali nas na 700 e nie liczac dojazdow.
prosze o pomoc

sbleeroy 
Poczatkujacy
sbleeroy

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 4:10 pm   job vision z ultrechtu

witam po opisaniu biura efficient work chcialbym opisac job vision uitenberau z ultrechtu i pania koordynator marzene,chcialbym dodac iz jest to moja obecna firma z ktorej ochodze odrazu po otrzymaniu wyplaty,gdyz najprawdopodobniej musialbym onia walczyc z biurem poniewaz pod wzgledem pracy jest ok jestem chwalony itd i ja rowniez nienazekam ale biuro pracy wali w bambuko i jako przyklad podaje swoje osobiste doswiadczenia,a zaczelo sie tak ze dalem ogloszenie na niedzieli nl ze para szuka pracy zadzwonila donas pani marzena z tego biura oferujac prace w fabryce sera w culemborgu i nastepnego dnia zjawilismy sie w tym biurze w ultrechcie po krotkiej rozmowie wpakowali nas do auta i odrazu na2zmiane nas zawiezli,w ustaleniach z pania marzena przez3miesiace przynajmniej miala byc gwarantowana praca w pelnym wymiarze godzin itd a do dnia dzisiejszego w tygodniu mam1,2dni wolne ale mniejsza o wiekszosc gdyz wyplaty mamy co miesiac i nieistnieje zadna opcja zaliczki bo takich wogle nieudzielaja a na stronie internetowej jest napisane ze placa co tydzien co jest absolutnym klamstwem,za9dni pracy otrzymalem wyplate w wysokosci286euro [przy stawce9,20] na salarisie mam jakies dziwne borgi i oplaty nawet za oplate za mieszkanie czy ubezpieczenie biora po 1euro za kazda oplate ktora pobieraja pozatym praca jest na3zmiany i pewnego dnia mialem akcie ze na2zmiane mialem isc do pracy ale z biura zadzwonili mi ze dopiero na16 mam isc ok jest godzina13 dzwoni domnie p.marzena ze kierowca namnie czeka pod domem ze czemu mnie niema itd tlumacze jej ze dzwonila domnie inna pani z biura ze mam na16 dzis itd to ona domnie zebym szybko wracal i jechal do pracy normalnie,oki wrucilem do domu i tam zadnego auta wogle niebylo chwile potem znowu telefon od pani marzeny ze czemu ja wogle niejestem w pracy bo mialem miec hehe1zmiane i mam wolne wtakim wypadku,za okolo godzine czasu otrzymuje telefon ze musze isc do pracy na nocke mimo ze nastepnego dnia mam2 zmiany a przy rozmowie o te prace pani marzena zastrzegala zeby na nocki sie niezgadzac bo nieplaca jak za nocke,ale bylo ok ostatnio w ubiegly piatek po1zmianie otrzymuje smsa od marzeny ze w sobote mam przeprowadzke i o godzinie15mamy byc gotowi pomimo tego ze w sobote do godziny14mielismy isc do pracy,ponadto w zakladzie pracy kazdy wiedzial ze mamy miec przeprowadzke ale szanowna marzenka poinforowala nas 24 godziny przed nia,ok przeprowadzilismy sie do zolmond,dom jest ok ale w pokojach w ktorych mieszkamy niema swiatla,pradu i pani marzena twierdzi ze jak sie nam to niepodoba to mozemy se isc na prywatne mieszkanie itd.przeprowadzili nas z hedel do zolmond poniewaz niemamy prawa jazdy a ztad mamy10kilosow do roboty i to na zdezelowanych rowerach a wszystkich z prawem jazdy na nasze miejsce do hedel i auta sluzbowe w sumie jezdza tylko kierowcy bo kazdy ma na inne zmiany wiec auta jezdza puste w ten wlasnie sposub umilili nam zycie i pani marzena twierdzi ze powinismy byc wdzieczni za to ze niemusielismy sie pociagami przeprowadzac a dodam ze do najblizszej stacj ns jest okolo8kilosow,na wlasne oczy tez widzialem salarisy ludzi ktorzy za pelny miesiac pracy na 1 zmiane otrzymali420euro,lub za caly miesiac nocek620 euro,niektorym wogle niewyplacili do dzis pieniedzy itd w razie jaichkolwiek pytan prosze dzwonic pod moj numer0624-805-900bartosz samojlik

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 4:23 pm   

no niezle. zdanie skladajace sie z 528 slow. chyba nowy rekord forum :)

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

bejupi 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 6:29 pm   

zaq napisał/a:
no niezle. zdanie skladajace sie z 528 slow. chyba nowy rekord forum :)

pewnie pisal z komorki

sbleeroy 
Poczatkujacy
sbleeroy

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 6:51 pm   

niewazne wazne by ostrzec rodakow o kurestwie dziejacym sie tutaj

Odpowiedz do tematu