NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
związki zawodowe w Holandii
Autor Wiadomość
Rafał1984zrm 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 8:54 am   związki zawodowe w Holandii

Witam

Prawie 2 m-ce temu wysłałem pismo z rezygnacji z FNV związki zawodowe. Po jakimś czasie dostałem odpowiedź i ankiete z pytaniami- dlaczego rezygnuję. Wypełniłem ową ankietę i odesłałem. Pieniadze dalej mi ściągali. Jakiś miesiąc temu przysłali mi " zielony list" odnosnie rezygnacji- wypełniłem go i odeslałem z powrotem. Mimo wszystko pieniądze dalej ściagają mi z konta. Powiedźcie mi co jeszcze mogę zrobić w tej sprawie.

.:Paco:. 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 8:59 am   Re: związki zawodowe w Holandii

Rafał1984zrm napisał/a:
Witam

Prawie 2 m-ce temu wysłałem pismo z rezygnacji z FNV związki zawodowe. Po jakimś czasie dostałem odpowiedź i ankiete z pytaniami- dlaczego rezygnuję. Wypełniłem ową ankietę i odesłałem. Pieniadze dalej mi ściągali. Jakiś miesiąc temu przysłali mi " zielony list" odnosnie rezygnacji- wypełniłem go i odeslałem z powrotem. Mimo wszystko pieniądze dalej ściagają mi z konta. Powiedźcie mi co jeszcze mogę zrobić w tej sprawie.

zadzwonic do nich?...a jak chcesz zablokowac sciaganie kasy to mozesz to zrobic w banku.

dorota_s 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 3:53 pm   

Czy wie ktoś jak powinno brzmieć takie pismo z rezygnacją? Wystarczy napisać, że z dniem ... rezygnuje z członkostwa? Czy trzeba dopisać, że nie wyrażam zgody na dalsze pobieranie składek z mojego konta bankowego?
Pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu