NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
sklep w Haarlem "Halinka'"
Autor Wiadomość
Hadassa 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 6:58 am   sklep w Haarlem "Halinka'"

Czesc

Kupilam wczoraj w sklepie "Halinka'' sernik wiedenski.Przynajmniej tak jest napisane na etykiecie .Niestety po sprobowaniu ciasta okazalo sie ze nie ma on z sernikiem nic wspolnego.W ogole nie czuc bylo sera a konsystencja ciasta przypominala raczej bulke a nie sernik.

Poza tym na opakowaniu poza cena,waga i klamliwym podpisem''sernik wiedenski''nie bylo nic .Moze producenci z gory zalozyli ze wyprodukuja sernik bez sera?

Nie czesto robie zakupy w sklepie polskim jednak po wczorajszym zdarzeniu nie pojade juz tam nigdy gdyz nie lubie byc oszukiwana.

Nie polecam ciasta pseudo sernik,wydalam kase (i to nie mala) a na sernik poczekam do kolejnej mojej wizyty w Polsce.

Wesolych Swiat!!!

mamqa 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 5:30 pm   

Pakowany czyli sprowadzany z Polski jak rozumiem... A nie było składników opisanych na tej etykiecie?Raczej to wina producenta niż sklepu...
Ja kupowałam sernik w Pl sklepie w Aalsmer, mają tam co sobotę świeżo upieczony, 9,90 za 1kg i jest dość smaczny (smaczniejszy jest domowy, ale nie zawsze mi się chce piec).

Hera 
MODERATOR
Hera

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 6:19 pm   

A ja w piątek kupiłam mrożony sernik w LIDL-u. Miał 1250g i kosztował całe 3.99zł. Zapakowany był podobnie jak pizza - w folię i kartonowe pudełko.
Należało go rozmrozić i piec przez 25 minut w temp.180 stopni.
Efekt - palce lizać. Cała rodzina zadowolona. :026:
Jutro będzie lepszy dzień

Hadassa 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 6:00 am   

Nie mam pojecia gdzie sernik byl robiony.Na etykiecie jest jeszcze napisane "Sklep Halinka Hillegom"

Oczywiscie nie ma opisanych skladnikow,a zeby bylo jeszcze ''smieszniej'' na etykiecie na ktorej jest cena i waga u gory jest podpis''vleeswaren wedliny 9,99ekg''dopiero druga naklejka mowi nam ze produkt znajdujacy sie w pudelku to ''sernik wiedenski''

Mozliwe ze sernik robiony byl w Polsce i nie musi byc to wina sklepu ale ...jaki sklep przyjmuje towar na ktorym nie ma informacji co znajduje sie w srodku?tzn skladniki.Z tego co pamietam to chyba jest wymog UE.Tak wiec z cala stanowczoscia stwierdzam ze wina sklepu to niedbalstwo co chyba niezbyt dobrze swiadczy o calosci.Ja jako klient mam pretensje do sklepu a nie producenta.

Nastepnym razem pojade do Lidla:)

mamqa 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 9:26 am   

No ja właśnie też zostawiłam sobie reklamę lidla bo mają teraz tydzień niemiecki, a bardzo lubię te niemiecki serki więc jutro idę go kupić :)

Hera 
MODERATOR
Hera

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 1:03 pm   

Ja też sobie kupię jeszcze ten serniczek, bo naprawdę jest idealny :026:
Jutro będzie lepszy dzień

Odpowiedz do tematu