Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 22 Mar 2011 Posty: 368 Skąd: Bikinibroek
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 3:23 pm Wyrałam w Lotto !
Witam
(znowu nie moge sie podlaczyc pod inne tematy- jak nie pasuje prosze o przeniesienie).
Chodzi o to ze x dni temu kupilam sobie w sklepie kupon lotto i wczoraj sobie zajrzalam i fajnie wygralam... 2e (gratis lot). Ide sobie do sklepu daje lot a pani mowi ze maszyna go nie przyjmuje i czy juz wczesniej go skanowalam :/ - oczywiscie odpowiedz brzmi nie bo lezal spokojnie w moim portfelu czekajac na losowanie.
No i teraz co z tym fantem zrobic? (kiedys tez mi sie to moze z 2x przydarzylo ale olalam), a teraz akurat nie chce tego olac bo w sumie z dzisiejszym lotem podaruje lotto 5e z moich wygranych.
Wiecie moze co dalej robic? Jakos zagladam na lotto.nl i tez nic nie widze na ten temat.
_________________ Ik Ben Er Klaar Voor.... trochę żółtego koloru na tym wiecznie szarym forum.
no pewnie dlaczego masz to olac w koncu wydajesz na to pieniadze..ja tez czesto tutaj wygraje i na szczescie nie mialam problemu z kuponem..mam nadzieje ze to zalatwisz pozdrawiam:):)
_________________ zycie jest piekne tylko ludzie to k....!!