NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
`onderdeel van het reintegratieverslag`
Autor Wiadomość
aloha2p 
Poczatkujacy
drja

Wysłany: Sob Mar 10, 2012 5:29 pm   `onderdeel van het reintegratieverslag`

witam.

czy ktoś się orientuję co to za dokument, i po co on jest?.
dostałam go od pracodawcy - pośrednika po tym jak wysłałam dokumenty mówiące o tym, że nie mogę się wstawić na komisję lekarską w NL.

czy ktoś coś wie na temat tego dokumentu?

MacGrey 
Gaduła

Wysłany: Sob Mar 10, 2012 5:47 pm   

Na podstawie orzeczenia lekarza arbo ktory twierdzi ,ze wystapil problem co do analizy danego przypadku pracodawca wraz z pracownikiem tworzy plan majacy na celu przywrocenie pracownika do pracy(plan van aanpak),Pracodawca pobiera formularz "Plan van aanpak" ze strony UWV.Ustalenia dot. reintegracji sa umieszczone na tym formularzu.

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 6:17 pm   

aloha2p,
Cytat:
REINTEGRACJA ZAWODOWA - zgodnie z art 2 pkt 5 Ustawy o zatrudnieniu socjalnym, to działania mające na celu odbudowanie i podtrzymanie u osoby uczestniczącej w zajęciach w centrum integracji społecznej i klubie integracji społecznej zdolności do samodzielnego świadczenia pracy na rynku pracy”.

Sposoby realizacji usługi „Reintegracja zawodowa” to przekwalifikowanie zawodowe – kursy, szkolenia, nabywanie nowych kwalifikacji zawodowych, zajęcia praktyczne – warsztaty, praktyki, zajęcia w zakresie rozpoczynania i prowadzenia działalności gospodarczej, ze szczególnym uwzględnieniem spółdzielni socjalnych.

przedewszystkim pracodawca musi opisac w niej co zrobilbys mogla wrocic na "rynek pracy"jesli to nie mozliwe to dlaczego. i jak juz orzedmowca napisal to co zostalo usalone jest w nim opisane.

Odpowiedz do tematu