`onderdeel van het reintegratieverslag` |
Autor |
Wiadomość |
aloha2p
Poczatkujacy drja
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 5:29 pm `onderdeel van het reintegratieverslag`
|
|
|
witam.
czy ktoś się orientuję co to za dokument, i po co on jest?.
dostałam go od pracodawcy - pośrednika po tym jak wysłałam dokumenty mówiące o tym, że nie mogę się wstawić na komisję lekarską w NL.
czy ktoś coś wie na temat tego dokumentu?
 |
|
|
|
|
MacGrey
Gaduła

Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 140 Skąd: Rijswijk
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 5:47 pm
|
|
|
Na podstawie orzeczenia lekarza arbo ktory twierdzi ,ze wystapil problem co do analizy danego przypadku pracodawca wraz z pracownikiem tworzy plan majacy na celu przywrocenie pracownika do pracy(plan van aanpak),Pracodawca pobiera formularz "Plan van aanpak" ze strony UWV.Ustalenia dot. reintegracji sa umieszczone na tym formularzu. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 6:17 pm
|
|
|
aloha2p, Cytat: | REINTEGRACJA ZAWODOWA - zgodnie z art 2 pkt 5 Ustawy o zatrudnieniu socjalnym, to działania mające na celu odbudowanie i podtrzymanie u osoby uczestniczącej w zajęciach w centrum integracji społecznej i klubie integracji społecznej zdolności do samodzielnego świadczenia pracy na rynku pracy”.
Sposoby realizacji usługi „Reintegracja zawodowa” to przekwalifikowanie zawodowe – kursy, szkolenia, nabywanie nowych kwalifikacji zawodowych, zajęcia praktyczne – warsztaty, praktyki, zajęcia w zakresie rozpoczynania i prowadzenia działalności gospodarczej, ze szczególnym uwzględnieniem spółdzielni socjalnych.
|
przedewszystkim pracodawca musi opisac w niej co zrobilbys mogla wrocic na "rynek pracy"jesli to nie mozliwe to dlaczego. i jak juz orzedmowca napisal to co zostalo usalone jest w nim opisane. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
|