Zmiana Lakieru. |
Autor |
Wiadomość |
Ceyron
Poczatkujacy Ceyron
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 7:07 pm Zmiana Lakieru.
|
|
|
Witam Serdecznie. Posiadam samochód na Holenderskich blachach. Planuję w nie długim czasie podczas pobytu w Polsce zmienić kolor. W dowodzie rejestracyjnym mam zapis ,że kolor samochodu jest bordowy. Natomiast chciałabym się dowiedzieć czy po zmianie koloru np. z bordowego na niebieski na trasie Polska-Holandia w razie kontroli nie będę miała nie przyjemności jeśli auto będzie niebieskie a w dowodzie widnieje ,że jest bordowe. I jakie czynności będę musiała spełnić po przyjeździe do Holandii? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 10:01 pm
|
|
|
musisz zmienic papiery auta . Najpierw sie skontaktuj z RDW co i jak i wtedy dopiero zmieniaj kolor zebyc sobie biedy nie narobil.
http://www.rdw.nl/nl/part...naanuwauto.aspx |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 10:52 pm
|
|
|
Sam jestem ciekaw... Przy obecnie rozsadnyhc cenach oklejania kolor auta mozna sobie zmieniac nawet raz na tydzien... |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 10:55 pm
|
|
|
Bylo o oklejaniu aut w operacji tuning. Koszt rzedu ok.2000 zl, to pewnie w Wiatrakowni cos +- 1500 euro jesli to w ogole tu maja cos takiego. |
|
|
|
|
|