zgubiona tablica rejestracyjna |
Autor |
Wiadomość |
radekx89
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 27, 2012 11:46 pm zgubiona tablica rejestracyjna
|
|
|
Witam, co zrobić i gdzie się udać, gdy zgubiłem rejestrację holenderską, czy można otrzymać nową, jeśli tak to gdzie i ile się płaci za wyrobienie nowej? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 9:43 am
|
|
|
Każdy warsztat lub sklep z czesciami. |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
zaq

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 9:49 am
|
|
|
a nie jest to tak, ze zmieni sie "duplicaatcode" i trzeba to odnotowac w dowodzie rejestracyjnym? wtedy chyba nie kazdy warsztat/sklep moze to zrobic. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
YANNOSICK

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 1:00 pm
|
|
|
Praktycznie każdy warsztat robi APK wiec ma indexnummer z RDW i załatwia to bez problemu. Kiedyś kupiłem auto z jakąś dorabianą tablicą i nie mogłem jej zdać na wymianę więc zgłosili utratę blachy i wyrobili mi na drugi dzień nową z mikro jedyneczką. Co ciekawe z przodu miałem numery bez jedyneczki i nikt nic nie miał przeciwko... |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 1:05 pm
|
|
|
a ile placiles za to dorobienie? zmienili ci tez dowod rejestracyjny (strona z duplicaatcode)? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
YANNOSICK

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 7:58 pm
|
|
|
Nie wiem ile to kosztowało bo załatwiał to garaż który pośredniczył w zakupie auta. Co do dowodu tez nie wiem i już nie sprawdzę bo tego auta już daaaawno nie mam. |
|
|
|
|
|