Wysłany: Wto Paź 02, 2012 8:14 pm Praca w AH przez Addeco z Opola
Witam serdecznie
Właśnie się wybieram do pracy w Albert Heijn niby planowy odjazd 14 Października przez podstawionego kierowcę busa z wysłanym przez Addeco z Opola. (koszt za os 270 zł)
Planuję wyjechać na własną rękę i być tam wcześniej aby wynajmować na własną rękę mieszkanie aby mieszkać razem z nią a nie w warunkach jakie mi daje Addeco bo pomieszczenia są tylko są dla pracowników. Co najgorsze nie udało się aby moja dziewczyna pracowała razem ze mną w tej firmie wiec planowo będę pracował na nią dopóki nie znajdzie tam pracy.
Proszę o radę i jak najszybsze odpowiedzi gdyż to jest mój pierwszy wyjazd za granicę do pracy.
moje gg 7010861
tytul edytowany
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Paź 02, 2012 8:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
zerknij ile jest tematow dotyczacych tego biura i warunkow mieszkaniowych
a Ty zakladasz nowy temat , by podzielic sie wiadomoscia ile bedzie kosztowal cie przejazd
jesli o wyjezdzie na wlasna reke .. to poszukaj tematu bo byl i to niejednokrotnie walkowany na forum i umiesc w nim swoje pytanie
Cytat:
Co najgorsze nie udało się aby moja dziewczyna pracowała razem ze mną w tej firmie wiec planowo będę pracował na nią dopóki nie znajdzie tam pracy.
Cytat:
Co najgorsze nie udało się aby moja dziewczyna pracowała razem ze mną w tej firmie wiec planowo będę pracował na nią dopóki nie znajdzie tam pracy.