Używanie internetu z czyjegoś łącza poprzez używanie wifi |
Autor |
Wiadomość |
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 9:34 pm
|
|
|
nuska.nl, A ha czyli ktos podpina ci sie pod twoje auto zciaga ci zkazdego dnia kilka literkow paliwa .a twoja odpowiedz bedzie nuska.nl napisał/a: | ... dla mnie, powtarzam dla wszystkich krzykaczy typu "żenada" DLA MNIE nie ma problemu. |
nuska.nl napisał/a: | ... heh niech sobie KRADNĄ . | ... ............ |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Sob Sie 15, 2009 9:36 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
nuska.nl
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 06 Mar 2009 Posty: 119 Skąd: Kraków/Haga
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 10:37 am
|
|
|
To jest tak, jak ze wszystkim innym, mam auto na holenderskich blachach to od razu pozostałe "polaczki" jeżdżące na polskich numerach są be - bo ja płacę podatki, oni nie. Można takich przykładów przytaczać całe tysiące. Nie chcesz żeby ktoś korzystał z twojego łącza - zabezpiecz, proste i logiczne. Jakbyś szedł ulicą i znalazł 100 euro też byś nie podniósł, bo przecież ktoś to zgubił, nie zadbał o to, żeby mieć nadal w portfelu i wygląda na to, że mu to kradniesz ? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 10:54 am
|
|
|
nuska.nl, pare postow wyzej napisalam cos takiego .ALe nie kazdy czyta chyba caly watek by go zrozumiec
...A czy panowie wsyzstko wiedzacy o necie i kluczach i innych takich hakerko podobych sprawach nie pomysleli ze nie kazdy jest orlem , ze moze ktos dopiero zaczyna przygode z internetem bezprzewodowym i nie wie jak musi sie zabezpieczyc? ze moze to strszy czlowiek ktoremu juz wlaczenie tego nowego przybytku to najwiekzy wyczyn na swiecie i napewno nie pomyslal o tym by sie zabezpieczyc przed wszystko wiedzacymi . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
nuska.nl
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 06 Mar 2009 Posty: 119 Skąd: Kraków/Haga
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 11:02 am
|
|
|
baileys, Świata nie naprawisz, choćby nie wiem co, byli, są i będą kombinatorzy, którzy żerują. Podsumowując sedno postu, jest to karalne i każdy kto będzie próbował "na krzywy ryj" korzystać z internetu powinien mieć świadomość że może za to zapłacić. |
|
|
|
|
|