wspólne podróżowanie |
Autor |
Wiadomość |
RafAms
Gaduła IT Admin
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 105 Skąd: A'dam/Purmerend
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 9:17 pm
|
|
|
No jeszcze nie bylem w Paryzu samochodzikiem , samolotem ,pociagiem ? |
|
|
|
|
amorelola
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 17 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: apeldoorn
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 4:16 pm
|
|
|
samochodem:) kto jeszcze chetny? |
|
|
|
|
RafAms
Gaduła IT Admin
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 105 Skąd: A'dam/Purmerend
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 5:50 pm
|
|
|
:/ qrde tylko , ze 1 maja pracuje a w sobote o 10 musze byc w Eindhoven :/ |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 6:13 pm
|
|
|
ja i ja i jeszcze ja
z tym, ze 20-21 czerwca, bo 21.06 jest w paryzu Fete de la Musique...dziesiatki darmowych koncertow w calym miescie. nie podali jeszcze programu koncetrow na ten rok, ale kiedys bylam na James Brown za darmo....fakt, ze tlum stratowal moja znajoma i zamiest ruszyc na miasto szukalysmy jej butow w blocie smieci...ale i tak bylo warto
pisze sie ktos? |
|
|
|
|
amorelola
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 17 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: apeldoorn
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 8:18 pm
|
|
|
widze ze niestety nie da sie wszystkim dogodzic co do daty...ja z chlopakiem jedziemy 1 maja jezeli ktos by byl jeszcze chetny potowarzyszyc to piszcie |
|
|
|
|
karolek85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 4:35 am
|
|
|
ja chetnie pojade z kims jestem z bratem ciotecznym mamy samochod 5 osobowy nas jest 2 jeszcze 2 wezmiemy mozemy gdzies jechac... chetnie sie przylaczymy gdzies ...:) gdziekolwiek nawet nie samochodem
[ Dodano: Wto Maj 05, 2009 5:37 am ]
do paryza mozemy jechac jak mozna blizsze ifo na prv to super;] |
_________________ the pain you feel today will be the strength you feel tomorrow.
Odchudzanie - Odzywki suplementy dla kobiet i mezczyzn zamienniki posilkow porady gg 3845479
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/powerprotein/ |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 168 Skąd: Twente / Hengelo
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 5:47 pm
|
|
|
umieszczam paryż w dniach 20-21 czerwca w sferze do realizacji . zobaczę jeszcze czy termin pasujący. to blisko; ktoś jeszcze ma ochotę .... ? |
|
|
|
|
krzykxyz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 8:13 pm
|
|
|
witam wszystkich;)
czytam tutaj sobie o wyjazdach np. do Francji czy Belgii, a ja znalazlem ostatnio fajna stronke http://www.planetware.com...acations-nl.htm tam mozna wiekszosc atrakcji turystycznych Holandii znalezc;) nie jest w naszym jezyku, ale da rade znalezc rozne ciekawe rzeczy;) chodzi mi o to,ze moze znalazloby sie kilka osob,kore chcialyby odiwedzic ciekawe miejsca w Holandii,np delfinaria,tory wyscigowe,zoo,parki rozrywki itd ... byle nie siedziec w domu....bo takie siedzenie jednak nie jest przyjemna rzecza;/ ja posiadam auto wiec jakby zebrala sie ekipa to mozna gdzies wybyc na jakies zwiedzanie weekendowe:)co Wy na to?piszcie gdzie sie da,na gg 1836918 na komore +31647209765,na maila [email protected] i bedziemy sie dogadywac, pozdro dla wszystkich )
a tutaj moja stronka na NK jakby ktos chcial zobaczyc z kim ma do czynienia )
http://nasza-klasa.pl/profile/5257892 ja jestem z okolic Den Bosch i mam na imie Krzysiek |
|
|
|
|
agie
Poczatkujacy
Wiek: 45 Dołączyła: 10 Lis 2008 Posty: 47 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 7:24 pm
|
|
|
oooo swietnie Krzysiek!! w koncu jakis zapalony podroznik ;)ja propnuje wykombinowac jakis w najblizszym czasie jednodniowy wypad w 21 maja tj czwartek kiedy wszyscy maja wolne!! propozycje?? polnoc Holandii lub wrecz przeciwnie Zeeland co Wy na to??albo moze polnoc Belgii np Brugge podobno sliczne??
kto chetny prosze o kontakt!! srodek transportu jak narazie publiczny |
|
|
|
|
krzykxyz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 8:33 pm
|
|
|
agie napisał/a: | oooo swietnie Krzysiek!! w koncu jakis zapalony podroznik ;)ja propnuje wykombinowac jakis w najblizszym czasie jednodniowy wypad w 21 maja tj czwartek kiedy wszyscy maja wolne!! propozycje?? polnoc Holandii lub wrecz przeciwnie Zeeland co Wy na to??albo moze polnoc Belgii np Brugge podobno sliczne??
kto chetny prosze o kontakt!! srodek transportu jak narazie publiczny |
jak bedize odpowiednia liczba osob transport publiczny mozna zamienic na transport prywatny;) ale jest jeden problem:/ pracuje z kolesiem,ktory jest pracocholikiem wiec nie wiem czy akurat 21 maja bede mial wolny od pracy:/ ale na weekendy(najlepiej soboty)czemu nie?:)
a czy to dzisiaj kolezanka odwiedzila mnie na NK?;) |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 12:48 am
|
|
|
21 i 22 maja są wolne, możecie rzucić jeszcze jakieś pomysły wycieczek po holandii ... lub Belgii ?. Brugia rzeczywiście jest piękna. może kinderdijk was zainteresuje (lub Leiden)? |
|
|
|
|
krzykxyz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 9:09 am
|
|
|
filnec napisał/a: | 21 i 22 maja są wolne, możecie rzucić jeszcze jakieś pomysły wycieczek po holandii ... lub Belgii ?. Brugia rzeczywiście jest piękna. może kinderdijk was zainteresuje (lub Leiden)? |
jezeli tylko sie dowiem,ze mam wolne te dwa dni lub chociaz jeden,daje wam znak i kombinujemy cos:)ja osobiscie wole pozwiedzac,przynajmniej narazie,miejsca typu zoo,parki rozrywki np Walibi World,jakies delfinaria itd itp ... zwiedzanie samych miast,budowli jakos mniej mnie interesuje,tak wiec jak ktos by byl zainteresowany mozna sie dogadywac;) i jeszcze jedno,ja mieszkam niedaleko Den Bosch wiec trzeba by jakos trase ustalic ... koszty dogadac i wiedziec gdzie sie chce jechac;)) moja pierwsza propozycja to Walibi World
http://walibi.nl/
a Paryz? chetnie ale musi byc komplet ludzi |
Ostatnio zmieniony przez krzykxyz Nie Maj 10, 2009 10:18 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 7:10 pm
|
|
|
wiecie, można by było 3 rzeczy połączyć w 1-2 dni, a mianowicie, Aviodrome, Walibiworld oraz delfinarium, wszystko jest blisko siebie, w okolicach hardewijku.
Nie wiem czy można gdzieś kupić łączony bilet. Dobrze by było dla kieszeni. 21 i 22 maja mam wolne więc organizujmy się |
|
|
|
|
agie
Poczatkujacy
Wiek: 45 Dołączyła: 10 Lis 2008 Posty: 47 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 8:54 pm
|
|
|
swietnie chlopaki, ja mam rowniez wolne z pracy 21-22 maja i jestem otwarta na wszelkie nietypowe propozycje zwiedzania w Holandii i nie tylko!! tylko prosze ustalmy cos w miare szybko bo w gre wchodzi kwestia organizowania transportu i ewentualnie noclegu:)) ja osobiscie jestem za Brugge i jeszcze jakims belgijskim miasteczku lub jakies francuskie miasteczko nad morzem:) |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
|
Wysłany: Śro Maj 13, 2009 1:33 pm
|
|
|
Agie, Brugia jak najbardziej warta zwiedzania!. Wyskoczmy jednak narazie gdzies w NL na 1 dzien (lub dwa) za tydzien. Niestety nie ma laczonych cen dla tych atrakcji, no coz. Jesli pojade, to autkiem ze wschodnich czelusci NL (Hengelo, Enschede) Ktoz chetny na wspoludzial ?:) |
|
|
|
|
|