NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
wspólne podróżowanie
Autor Wiadomość
RafAms 
Gaduła
IT Admin

Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 9:17 pm   

No jeszcze nie bylem w Paryzu :) samochodzikiem , samolotem ,pociagiem ?

amorelola 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 4:16 pm   

samochodem:) kto jeszcze chetny?

RafAms 
Gaduła
IT Admin

Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 5:50 pm   

:/ qrde tylko , ze 1 maja pracuje a w sobote o 10 musze byc w Eindhoven :/

majuga 
Super gaduła

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 6:13 pm   

ja i ja i jeszcze ja :038:

z tym, ze 20-21 czerwca, bo 21.06 jest w paryzu Fete de la Musique...dziesiatki darmowych koncertow w calym miescie. nie podali jeszcze programu koncetrow na ten rok, ale kiedys bylam na James Brown za darmo....fakt, ze tlum stratowal moja znajoma i zamiest ruszyc na miasto szukalysmy jej butow w blocie smieci...ale i tak bylo warto

pisze sie ktos? :D

amorelola 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Śro Kwi 22, 2009 8:18 pm   

widze ze niestety nie da sie wszystkim dogodzic co do daty...ja z chlopakiem jedziemy 1 maja jezeli ktos by byl jeszcze chetny potowarzyszyc to piszcie :lol:

karolek85 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Wto Maj 05, 2009 4:35 am   

ja chetnie pojade z kims jestem z bratem ciotecznym mamy samochod 5 osobowy nas jest 2 jeszcze 2 wezmiemy mozemy gdzies jechac... chetnie sie przylaczymy gdzies ...:) gdziekolwiek nawet nie samochodem

[ Dodano: Wto Maj 05, 2009 5:37 am ]
do paryza mozemy jechac jak mozna blizsze ifo na prv to super;]

Odchudzanie - Odzywki suplementy dla kobiet i mezczyzn zamienniki posilkow porady gg 3845479

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/powerprotein/

filnec 
Gaduła

Wysłany: Pią Maj 08, 2009 5:47 pm   

umieszczam paryż w dniach 20-21 czerwca w sferze do :119: realizacji :) . zobaczę jeszcze czy termin pasujący. to blisko; ktoś jeszcze ma ochotę .... ?

krzykxyz 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Maj 08, 2009 8:13 pm   

witam wszystkich;)
czytam tutaj sobie o wyjazdach np. do Francji czy Belgii, a ja znalazlem ostatnio fajna stronke http://www.planetware.com...acations-nl.htm tam mozna wiekszosc atrakcji turystycznych Holandii znalezc;) nie jest w naszym jezyku, ale da rade znalezc rozne ciekawe rzeczy;) chodzi mi o to,ze moze znalazloby sie kilka osob,kore chcialyby odiwedzic ciekawe miejsca w Holandii,np delfinaria,tory wyscigowe,zoo,parki rozrywki itd ... byle nie siedziec w domu....bo takie siedzenie jednak nie jest przyjemna rzecza;/ ja posiadam auto wiec jakby zebrala sie ekipa to mozna gdzies wybyc na jakies zwiedzanie weekendowe:)co Wy na to?piszcie gdzie sie da,na gg 1836918 na komore +31647209765,na maila [email protected] i bedziemy sie dogadywac, pozdro dla wszystkich ;) )
a tutaj moja stronka na NK jakby ktos chcial zobaczyc z kim ma do czynienia :) )
http://nasza-klasa.pl/profile/5257892 ja jestem z okolic Den Bosch i mam na imie Krzysiek

agie 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Maj 09, 2009 7:24 pm   

oooo swietnie Krzysiek!! w koncu jakis zapalony podroznik ;)ja propnuje wykombinowac jakis w najblizszym czasie jednodniowy wypad w 21 maja tj czwartek kiedy wszyscy maja wolne!! propozycje?? polnoc Holandii lub wrecz przeciwnie Zeeland co Wy na to??albo moze polnoc Belgii np Brugge podobno sliczne??
kto chetny prosze o kontakt!! srodek transportu jak narazie publiczny ;)

krzykxyz 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Maj 09, 2009 8:33 pm   

agie napisał/a:
oooo swietnie Krzysiek!! w koncu jakis zapalony podroznik ;)ja propnuje wykombinowac jakis w najblizszym czasie jednodniowy wypad w 21 maja tj czwartek kiedy wszyscy maja wolne!! propozycje?? polnoc Holandii lub wrecz przeciwnie Zeeland co Wy na to??albo moze polnoc Belgii np Brugge podobno sliczne??
kto chetny prosze o kontakt!! srodek transportu jak narazie publiczny ;)

jak bedize odpowiednia liczba osob transport publiczny mozna zamienic na transport prywatny;) ale jest jeden problem:/ pracuje z kolesiem,ktory jest pracocholikiem wiec nie wiem czy akurat 21 maja bede mial wolny od pracy:/ ale na weekendy(najlepiej soboty)czemu nie?:)

a czy to dzisiaj kolezanka odwiedzila mnie na NK?;)

filnec 
Gaduła

Wysłany: Nie Maj 10, 2009 12:48 am   

21 i 22 maja są wolne, możecie rzucić jeszcze jakieś pomysły wycieczek po holandii ... lub Belgii ?. Brugia rzeczywiście jest piękna. może kinderdijk was zainteresuje (lub Leiden)?

krzykxyz 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Maj 10, 2009 9:09 am   

filnec napisał/a:
21 i 22 maja są wolne, możecie rzucić jeszcze jakieś pomysły wycieczek po holandii ... lub Belgii ?. Brugia rzeczywiście jest piękna. może kinderdijk was zainteresuje (lub Leiden)?

jezeli tylko sie dowiem,ze mam wolne te dwa dni lub chociaz jeden,daje wam znak i kombinujemy cos:)ja osobiscie wole pozwiedzac,przynajmniej narazie,miejsca typu zoo,parki rozrywki np Walibi World,jakies delfinaria itd itp ... zwiedzanie samych miast,budowli jakos mniej mnie interesuje,tak wiec jak ktos by byl zainteresowany mozna sie dogadywac;) i jeszcze jedno,ja mieszkam niedaleko Den Bosch wiec trzeba by jakos trase ustalic ... koszty dogadac i wiedziec gdzie sie chce jechac;)) moja pierwsza propozycja to Walibi World :)
http://walibi.nl/
a Paryz? chetnie ale musi byc komplet ludzi ;)
Ostatnio zmieniony przez krzykxyz Nie Maj 10, 2009 10:18 am, w całości zmieniany 2 razy  

filnec 
Gaduła

Wysłany: Wto Maj 12, 2009 7:10 pm   

wiecie, można by było 3 rzeczy połączyć w 1-2 dni, a mianowicie, Aviodrome, Walibiworld oraz delfinarium, wszystko jest blisko siebie, w okolicach hardewijku.
Nie wiem czy można gdzieś kupić łączony bilet. Dobrze by było dla kieszeni. 21 i 22 maja mam wolne więc organizujmy się :)

agie 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Maj 12, 2009 8:54 pm   

swietnie chlopaki, ja mam rowniez wolne z pracy 21-22 maja i jestem otwarta na wszelkie nietypowe propozycje zwiedzania w Holandii i nie tylko!! tylko prosze ustalmy cos w miare szybko bo w gre wchodzi kwestia organizowania transportu i ewentualnie noclegu:)) ja osobiscie jestem za Brugge i jeszcze jakims belgijskim miasteczku lub jakies francuskie miasteczko nad morzem:)

filnec 
Gaduła

Wysłany: Śro Maj 13, 2009 1:33 pm   

Agie, Brugia jak najbardziej warta zwiedzania!. Wyskoczmy jednak narazie gdzies w NL na 1 dzien (lub dwa) za tydzien. Niestety nie ma laczonych cen dla tych atrakcji, no coz. Jesli pojade, to autkiem ze wschodnich czelusci NL (Hengelo, Enschede) Ktoz chetny na wspoludzial ?:)

Odpowiedz do tematu