NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kosmetyki AVON
Autor Wiadomość
nique 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lip 05, 2009 12:59 pm   

kama602 napisał/a:
Przykro mi , że zamówienie nie było na czas ,czasem są ważniejsze sprawy ...urodziłam dziecko i musiałam wyjechać na miesiąc urlopu do polski . nie każdy to rozumie .

W takim przypadku umieszcza się informację że mogą być opóznienia.Z naszej korespondencji nic takiego nie wynikało.

ewunia1380 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Wto Lip 07, 2009 9:20 am   avon

To jezeli wie sie ze jest w zaawansowanej ciazy to po pierwsze nie zbiera sie zamowien a po drugie jak dzwonilam do Pani to zapewniala Pani ze na 100% kosmetyki beda wysłane. Jestem wyrozumiała osoba i sama mam corke wystarczylo wyslac jakas wiadomosc a nie robic z ludzi kretynow. Pozdrawiam :061:

ejszi 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 07, 2009 10:43 am   

witam nazywam sie Ania i rowniez rozprowadzam kosmetyki z avonu ... Pani Kamilo akurat tak sie zdazylo ze teraz zamowily u mnie klientki kosmetyki,ktora wczesniej u Pani zamawialy --- tylko ze te zamowienia do nich dotarly :) ... uwazam ze roznie w zyciu sie moze zdarzyc ale w tym fachu obowiazkiem naszym jest informowac klientki o opuznieniu i nie przesadzac z nim :)
pozdrawiam

mariola 784 
Super gaduła

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 10:57 am   

Bardzo nie ladnie wyszlo zgadzam sie rowniez z powyzszymi postami .Kosmetyki ktore zamowilam nie dotarly do mnie Pani Kamilo .Polecam natomiast dziewczyne Ejszi kto u niej zamowi kosmetyki napewno je otrzyma .Zamowilam otrzymalam .Polecam :)

agata21229 
Gaduła

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 12:56 pm   

Ja rowniez goraco polecam Ejszi, wszystko w terminie, 100% zdowolenia z kosmetykow i brak jakichkolwiek pomylek oraz bardzo mila i dobra komunikacja.
Pozdrawiam

migotka 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lip 16, 2009 11:17 pm   

nique, chcialam zapytqc czy ten avon u pani dalej aktualny?? i jaka cena jess celebre??? pozdrawiam

nique 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lip 18, 2009 8:24 pm   

migotka napisał/a:
nique, chcialam zapytqc czy ten avon u pani dalej aktualny?? i jaka cena jess celebre??? pozdrawiam

Migotka to nie u mnie,ja sama zamawiałam od Kamili(nie doczekałam się).Skontaktuj się z Ejszi.Pozdrawiam

kama602 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 21, 2009 3:23 pm   

Niestety tak wyszło ja nie będę się tłumaczyć.ZDARZYŁO SIĘ TAK I ZA TO MOGĘ TYLKO PRZEPROSIĆ.Każda z Pań może zmienić konsultantkę ,a pani Ania skorzystała i zdobyła nowych klientów ,tak bywa Każda pani która dostała kosmetyki póżniej dostała prezent ,niestety niektóre Panie nie pozwoliły mi na wyjaśnienie rekompensatę i zrezygnowały z zamówienia .

ewunia1380 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Wto Lip 21, 2009 8:02 pm   avon

mam takie pytanie jakie wytlumaczenie? jak Pani do dzisiaj sie do mnie nie odezwala. Piasalam do Pani ze moge je pozniej tez odebrac ale ani widu ani słychu o kosmetykach.

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 8:08 pm   

wszelkie nieporozumienia niedomowienia ... etc zalatwiac prosze na privie
do tego on sluzy
inaczej temat zamkne :074:

( ͡° ͜ʖ ͡°).

nique 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 28, 2009 8:42 pm   

agata21229 napisał/a:
Ja rowniez goraco polecam Ejszi, wszystko w terminie, 100% zdowolenia z kosmetykow i brak jakichkolwiek pomylek oraz bardzo mila i dobra komunikacja.
Pozdrawiam

Zgadzam się w 100%,właśnie odebrałam zamówione perfumy.Dzięki Ania ,pozdrawiam :039: i do następnego zamówienia

Iwonak01 
Poczatkujacy
Iwonak

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 9:05 pm   

A ja poczekałam i jakos nie umarłam bez zamówionego kosmetyku.Nieznam tej drugiej Pani ale widze ze fajnie sie krytykuje kobiete która wszystkich przeprosiła .Czyli polska kultura i wyrozumiałosc wzieła góre.Pozdrawiam Pania Kamile i poprosze nowy katalog napewno cos wybiore.I gratuluje córeczki

ejszi 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 11, 2009 8:04 pm   

Witam Droga Iwonko01 ja nikogo nie krytykuje tylko uwazam, ze trzeba sie wywiazywac z danych zlecen tym bardziej ze oferuje sie dane uslugi :)
Pani poczekala, ale wiekszosc klientek chce miec kosmetyki na dany termin.
Mozna sie spoznic, ale trzeba wczesniej uprzedzic, ja sie staram to robic. I dzieki temu zyskuje klientki.
:031: Wiec pozdrawiam wszystkich i zachecam do zrealizowania zamowienia www.avon.pl.
papa

Odpowiedz do tematu