Kosmetyki AVON |
Autor |
Wiadomość |
nique
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 12:59 pm
|
|
|
kama602 napisał/a: | Przykro mi , że zamówienie nie było na czas ,czasem są ważniejsze sprawy ...urodziłam dziecko i musiałam wyjechać na miesiąc urlopu do polski . nie każdy to rozumie . |
W takim przypadku umieszcza się informację że mogą być opóznienia.Z naszej korespondencji nic takiego nie wynikało. |
|
|
|
|
ewunia1380
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 9:20 am avon
|
|
|
To jezeli wie sie ze jest w zaawansowanej ciazy to po pierwsze nie zbiera sie zamowien a po drugie jak dzwonilam do Pani to zapewniala Pani ze na 100% kosmetyki beda wysłane. Jestem wyrozumiała osoba i sama mam corke wystarczylo wyslac jakas wiadomosc a nie robic z ludzi kretynow. Pozdrawiam |
|
|
|
|
ejszi
Poczatkujacy
Wiek: 41 Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 35 Skąd: Dordrecht
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 10:43 am
|
|
|
witam nazywam sie Ania i rowniez rozprowadzam kosmetyki z avonu ... Pani Kamilo akurat tak sie zdazylo ze teraz zamowily u mnie klientki kosmetyki,ktora wczesniej u Pani zamawialy --- tylko ze te zamowienia do nich dotarly ... uwazam ze roznie w zyciu sie moze zdarzyc ale w tym fachu obowiazkiem naszym jest informowac klientki o opuznieniu i nie przesadzac z nim
pozdrawiam |
_________________ ejszi |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 10:57 am
|
|
|
Bardzo nie ladnie wyszlo zgadzam sie rowniez z powyzszymi postami .Kosmetyki ktore zamowilam nie dotarly do mnie Pani Kamilo .Polecam natomiast dziewczyne Ejszi kto u niej zamowi kosmetyki napewno je otrzyma .Zamowilam otrzymalam .Polecam |
|
|
|
|
agata21229
Gaduła
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Gru 2008 Posty: 125
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 12:56 pm
|
|
|
Ja rowniez goraco polecam Ejszi, wszystko w terminie, 100% zdowolenia z kosmetykow i brak jakichkolwiek pomylek oraz bardzo mila i dobra komunikacja.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
migotka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 11:17 pm
|
|
|
nique, chcialam zapytqc czy ten avon u pani dalej aktualny?? i jaka cena jess celebre??? pozdrawiam |
|
|
|
|
nique
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 8:24 pm
|
|
|
migotka napisał/a: | nique, chcialam zapytqc czy ten avon u pani dalej aktualny?? i jaka cena jess celebre??? pozdrawiam |
Migotka to nie u mnie,ja sama zamawiałam od Kamili(nie doczekałam się).Skontaktuj się z Ejszi.Pozdrawiam |
|
|
|
|
kama602
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 3:23 pm
|
|
|
Niestety tak wyszło ja nie będę się tłumaczyć.ZDARZYŁO SIĘ TAK I ZA TO MOGĘ TYLKO PRZEPROSIĆ.Każda z Pań może zmienić konsultantkę ,a pani Ania skorzystała i zdobyła nowych klientów ,tak bywa Każda pani która dostała kosmetyki póżniej dostała prezent ,niestety niektóre Panie nie pozwoliły mi na wyjaśnienie rekompensatę i zrezygnowały z zamówienia . |
|
|
|
|
ewunia1380
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 8:02 pm avon
|
|
|
mam takie pytanie jakie wytlumaczenie? jak Pani do dzisiaj sie do mnie nie odezwala. Piasalam do Pani ze moge je pozniej tez odebrac ale ani widu ani słychu o kosmetykach. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 8:08 pm
|
|
|
wszelkie nieporozumienia niedomowienia ... etc zalatwiac prosze na privie
do tego on sluzy
inaczej temat zamkne |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
nique
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 8:42 pm
|
|
|
agata21229 napisał/a: | Ja rowniez goraco polecam Ejszi, wszystko w terminie, 100% zdowolenia z kosmetykow i brak jakichkolwiek pomylek oraz bardzo mila i dobra komunikacja.
Pozdrawiam |
Zgadzam się w 100%,właśnie odebrałam zamówione perfumy.Dzięki Ania ,pozdrawiam i do następnego zamówienia |
|
|
|
|
Iwonak01
Poczatkujacy Iwonak
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 34
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 9:05 pm
|
|
|
A ja poczekałam i jakos nie umarłam bez zamówionego kosmetyku.Nieznam tej drugiej Pani ale widze ze fajnie sie krytykuje kobiete która wszystkich przeprosiła .Czyli polska kultura i wyrozumiałosc wzieła góre.Pozdrawiam Pania Kamile i poprosze nowy katalog napewno cos wybiore.I gratuluje córeczki |
|
|
|
|
ejszi
Poczatkujacy
Wiek: 41 Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 35 Skąd: Dordrecht
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 8:04 pm
|
|
|
Witam Droga Iwonko01 ja nikogo nie krytykuje tylko uwazam, ze trzeba sie wywiazywac z danych zlecen tym bardziej ze oferuje sie dane uslugi
Pani poczekala, ale wiekszosc klientek chce miec kosmetyki na dany termin.
Mozna sie spoznic, ale trzeba wczesniej uprzedzic, ja sie staram to robic. I dzieki temu zyskuje klientki.
Wiec pozdrawiam wszystkich i zachecam do zrealizowania zamowienia www.avon.pl.
papa |
_________________ ejszi |
|
|
|
|
|