POMOCY - internet bezprzewodowy |
Autor |
Wiadomość |
szczawka1
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 11:52 pm
|
|
|
schatje napisał/a: | Musi to byc telefon nowszej generacji, ktory dziala tez jako modem | tak a co teraz tylko takie widac po salonach jak chcecie sie pozbyc abonamentu to tylko taki telefon najtanszy polecam za ok 60 70 euro i karta 10 +20 doladowanie i masz neta no chyba ze nie macie kompa to za 250 e mozna wychaczyc nawet w miare cos dobrego i masz 350 e to masz z glowy na miesiac a nastepny tylko 20 e
puzniej juz po 20 na dwa miesiace zeby konto sie przedluzylo w pre-paid |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Paź 2007 Posty: 102 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 1:24 am
|
|
|
mam pytanie:
jak zrobic z telelfonu modem? mam nowy telefon HTC touch i jak z niego zrobic zeby vodafone internet block mi sluzyl za neta na kompie?
pozdrawiam |
|
|
|
|
matias228
Poczatkujacy matias228
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 12:45 pm internet
|
|
|
witam ja mam Telfort i co o tym myslicie jestem zielony z tematu internetu |
|
|
|
|
mariusz_321
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 1:08 pm internet
|
|
|
jak jest mozliwy najtanszy na rynku mobilny internet?? z jakiej firmy? interesuje mnie w abonamencie... a moze ktos wie jak polaczyc sie z vodafone za pomoca ich moemu z3520-z z karta preepey za 9.5 na miesiac... nie moze mi polaczyc bo do tych modemow sa specjalne karty sim... mam nadzieje ze ktos mi pomorze... dzieki |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 6:40 pm
|
|
|
Witam,
Chciałbym sie dowiedzieć jaki tel dobrze będzie służył jako modem ???
Chłopak od mojej sister ma nokie 6630 i korzysta z internetu z vodafone za 10 euro na miecha ...Co prawda czasem pieniądze same znikaja z konta ale internet w miare działa (tzn gg , skype - nie ma mowy o sciaganiu gier i filmów )
Nie znam sie na tel wiem jedynie ze ten model noki ma Symbiana - może to on wspomaga prace neta ???
Pozdrawiam serdecznie |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 6:44 pm
|
|
|
Pieniadze nie same znikaja z konta, tylko pewnie Vodafone obciaza konto za korzystanie z neta jako niezgodnie z regulaminem. Wrzucilem jakis czas temu regulamin.
Dawno temu jako modem GPRS uzywalem Noki 6310i (bylo to w czasach jak o symbianie nikt nie slyszal).
Jesli jestes w zasiegu 3G to praktycznie kazdy telefon z UMTS moze pracowac jako modem. |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 3:03 pm
|
|
|
m4rcin napisał/a: | Pieniadze nie same znikaja z konta, tylko pewnie Vodafone obciaza konto za korzystanie z neta jako niezgodnie z regulaminem. Wrzucilem jakis czas temu regulamin.
Dawno temu jako modem GPRS uzywalem Noki 6310i (bylo to w czasach jak o symbianie nikt nie slyszal).
Jesli jestes w zasiegu 3G to praktycznie kazdy telefon z UMTS moze pracowac jako modem. |
Witam,
A możesz dać namiary na ten regulamin ???
I gdzie moge znaleść all info z tym związane
Pozdrawiam |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 3:09 pm
|
|
|
http://www.vodafone.nl/pr...geloosinternet/
http://www.vodafone.nl/Vo...d_juli_2009.pdf
strona 3 sekcja "Zorgeloos Internet BloX" punkt 3:
Cytat: | - Bij Zorgeloos Internet is het onder meer niet toegestaan de mobiele telefoon
te gebruiken als modem voor PC, laptop e.d. of voor VOIP en SMSoIP. |
|
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 4:07 pm
|
|
|
m4rcin napisał/a: | http://www.vodafone.nl/prive/prepaid/vodafone_blox/zorgeloosinternet/
http://www.vodafone.nl/Vo...d_juli_2009.pdf
strona 3 sekcja "Zorgeloos Internet BloX" punkt 3:
Cytat: | - Bij Zorgeloos Internet is het onder meer niet toegestaan de mobiele telefoon
te gebruiken als modem voor PC, laptop e.d. of voor VOIP en SMSoIP. |
|
Więc chyba ten net odpada ...
Znacie jakieś inne możliwości aby mieć internet w miare nie drogi - tak 10-20 euro na miecha - nie wymagam transferu po 5 mb/s starczy mi 1 mb/s ??? |
|
|
|
|
damianzacz
Poczatkujacy zuku
|
Wysłany: Śro Sie 04, 2010 6:28 pm
|
|
|
mozesz mi powiedziec kod do tego jak to uaktywnic |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Sie 04, 2010 8:17 pm
|
|
|
Poprzedni post zostal napisany: Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 4:07 pm
damianzacz, o jaki kod pytasz?
|
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
|