boli ząb pomocyy |
Autor |
Wiadomość |
marek z opola
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 8:52 pm boli ząb pomocyy
|
|
|
BOLII!!!!!ZąB!!!! ile kosztuje leczenie kanałowe zęba w hadze???Pilnie!!! |
|
|
|
|
ewaschiedam
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 9:02 pm
|
|
|
weż dziś paracetamol 500 jeżeli masz ubezpieczenie które obejmuje dentystę to ubezpieczalnia oddaje około 75% tz np całościowe koszty leczenia kanałowego w zeszłym roku wynosily ok. 350 euro. Z tego Ty płacisz 25%.
Miłej wizyty u dentysty |
|
|
|
|
marek z opola
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 09, 2009 1:31 pm
|
|
|
hmm 350euro to troszkę dużo a niemam tu zadnego ubezpieczenia,zadzwonie dzisiaj do polskiego dętysty w hadze bo znalazłem numer i dowiem sie co i jak.Dzięki. |
|
|
|
|
Alicjas
Poczatkujacy Ala1926
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 8:39 am
|
|
|
Jestem ubezpieczona w CZ i mam podstawowe ubezp. z dentysta. Wlasnie dostalam rachunek za leczenie kanalowe, ktore mialam 2m-ce temu i jest niecale 46euro, a lacznie w tabelce rozliczeniowej widze ponad 300euro. Wspolczuje tym, co nie maja ubezpieczenia i jak na zlosc trafi sie kanalowka czy jakiekolwiek inne cholerstwo.
[ Dodano: Pią Wrz 11, 2009 9:45 am ]
Aha ja dostalam od kolezanki plyn do plukania ust Corsodyl, ktory kupila w Polsce w aptece. Wierzcie mi jak mnie bolal ten do kanalowego leczenia, albo mialam tez do chirurgicznego usuniecia dwa zeby, to tylko ten plyn pozwolil mi przetrwac do czasu wizyty u dentysty. Nie moglam brac ani Nurofenu, ani Saridonu(a dla mnie na bol zeba tylko Saridon pomagal) z powodu ciazy.
Weszlam z ciekawosci na http://www.apotheek.nl/Me...d=10704&rId=172
i na szczescie widze, ze w Holandii tez jest dostepny ufff
Ale bez dentysty sie nie obejdzie.
Powodzenia |
|
|
|
|
madzia1988_danc
Poczatkujacy niusia_88
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 3:08 pm
|
|
|
witam,
czy wie moze ktos gdzie na terenie holandii (najlepiej gelderland) znajduje sie jakis polski DOBRY dentysta u ktorego mozna wykonac zabieg wybielenia zebów??
nie interesuja mnie jakies przestarzale metody tylko cos nowego i w pelni skutecznego, np. beyond whitening lub cos w tym stylu:)
jesli nie macie namiarów na polskiego to moze polecicie mi jakis sprawdzony holenderski gabinet:)
dzieki
pozdro:D |
|
|
|
|
katkam
Poczatkujacy katkam3
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 2:28 pm
|
|
|
Witam. Szukam pilnie dobrego stomatologa w Spijkenisse. czy ktoś może zna kogoś?Nie mam ubezpieczenia,więc czy ktoś wie ile kosztuje wyrwanie zeba? Będę wdzięczna za pomoc.
[ Dodano: Pon Paź 19, 2009 3:32 pm ]
Witam. Szukam pilnie dobrego stomatologa w Spijkenisse? czy ktoś zna może takiego? Nie mam ubezpieczenia,więc czy ktoś się orietuje ile kosztuje usunięcie zęba? |
_________________ katkam |
|
|
|
|
|