NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gochna H
Wto Lis 03, 2009 9:40 pm
Dupowslizg
Autor Wiadomość
mecenass
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lis 03, 2009 7:58 pm   

Sprawa pierwsza, podczas czytania zawracam uwagę na cały post nie tylko jedno wyrwane z kontekstu zadanie. Czyż nie nad tym Szanowna Pani tak ubolewała, w temacie który sama założyła!?
Po drugie, kto to jest "(mecenas -........)"? Nie wiem w tej chwili czy, mam się cieszyć z tego, że mój styl pisania jest podobny, czy raczej mam nad tym ubolewać.

Po trzecie i już naprawdę po raz ostatni, co krok w Pani wypowiedziach "odbijana jest piłka" w stronę Polaków, a to Polacy nie lepsi, a po co nam polskie to czy tamto, a to nie spłacamy kredytów ipt. itd.. To mnie dobija. Jak już pisałem "...pchanie wszystkich bez wyjątku do jednego wora na pewno niczego nie zmieni." Nie wszyscy Polacy tak jak i Holendrzy zasługują na to by brać z nich przykład, ale ileż można uparcie "bić" polskość wierząc w holenderską doskonałość!?

Ad. "....wyzej sr........ jak d...... masz", styl prowadzenia dyskusji na zadziwiająco wysokim poziomie. Ciekawe czy to te polskie pozostałości czy holenderska szkoła?
Ostatnio zmieniony przez mecenass Wto Lis 03, 2009 8:00 pm, w całości zmieniany 1 raz  

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:21 pm   

mecenass, zebys zwracal uwage na caly post nie bylo by twoich poprzednich wypowiedzi.
mecenass napisał/a:
co krok w Pani wypowiedziach "odbijana jest piłka" w stronę Polaków, a to Polacy nie lepsi, a po co nam polskie to czy tamto, a to nie spłacamy kredytów ipt. itd..
A czy ja wyrazilam cos w tym stylu w tym temacie ?? i tak pozatym w ilu tematach cos takiego wyrazilam ???? w 2 ?? moze 3 ???
mecenass napisał/a:
Jak już pisałem "...pchanie wszystkich bez wyjątku do jednego wora na pewno niczego nie zmieni."
dla wiadomosci czytanie z uwaga nie jest pana mocna strona bo ile razy powtarzalam ze nie wszyscy tacy sa ??? ile razy powiedzialm wszycy polacy sa zli........itd ? prosze mi przytoczyc moje slowa .
mecenass napisał/a:
.........prowadzenia dyskusji na zadziwiająco wysokim poziomie. Ciekawe czy to te polskie pozostałości czy holenderska szkoła?
niestety pozostalosci .A co dyskusji niestety na tym poziomie ktory pan podal. tak co do pana wypowiedzi to moze zacytuje znowu polskie pozostalosci :
Przygarnial kociol garncowi ...........
To ze pan uzywa pieknych ( czasem ) slowek nie oznacza ze jest pan mowca na poziomie .
A jesli oczekuje pan rozmow na poziomie uniwersyteckim lub mecenasowskim to niestety to nie to forum.
Ostatnio zmieniony przez baileys Wto Lis 03, 2009 8:25 pm, w całości zmieniany 1 raz  

lusia0101 
Gaduła nad gadułami :-)
UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:46 pm   

jak zakladalam ten temat to mi do glowy by nie przyszlo ze i tu sie zaczniecie przepychac?!! Dziekuje serdecznie mecenasowi za wyjasnienie, chyba sie nawet pokusze aby ta prace przeczytac.

Czyli dupowslizg to to samo co ,,wlazic komus w tylek"? Mam nadzieje ze dobrze zrozumialam. Nikt mi tutaj tlumaczyc zaraz nie musi a polacy to a polacy tamto bo ja wiem jakie te nasze polaczki sa! Chodzilo mi tylko co znaczy dupowslizg w holenderskim wydaniu.

mysle ze mecenas sensownie odpowiedzial, tez wnosze o zamkniecie tematu, bo zaraz oszaleje!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi