|          

| Zamknięty przez: Gochna H Wto Lis 03, 2009 9:40 pm
 | Dupowslizg |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | mecenass Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Wto Lis 03, 2009 7:58 pm | 
 |  
               | 
 |  
               | Sprawa pierwsza, podczas czytania zawracam uwagę na cały post nie tylko jedno wyrwane z kontekstu zadanie. Czyż nie nad tym Szanowna Pani tak ubolewała, w temacie który sama założyła!? Po drugie, kto to jest "(mecenas -........)"? Nie wiem w tej chwili czy, mam się cieszyć z tego, że mój styl pisania jest podobny, czy raczej mam nad tym ubolewać.

Po trzecie i już naprawdę po raz ostatni, co krok w Pani wypowiedziach "odbijana jest piłka" w stronę Polaków, a to Polacy nie lepsi, a po co nam polskie to czy tamto, a to nie spłacamy kredytów ipt. itd.. To mnie dobija. Jak już pisałem "...pchanie wszystkich bez wyjątku do jednego wora na pewno niczego nie zmieni." Nie wszyscy Polacy tak jak i Holendrzy zasługują na to by brać z nich przykład, ale ileż można uparcie "bić" polskość wierząc w holenderską doskonałość!?

Ad. "....wyzej sr........ jak d...... masz", styl prowadzenia dyskusji na zadziwiająco wysokim poziomie. Ciekawe czy to te polskie pozostałości czy holenderska szkoła?
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez mecenass Wto Lis 03, 2009 8:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | baileys   MODERATOR
 baileys

Pomogła: 83 razy

| 

|  Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:21 pm | 
 |  
               | 
 |  
               | mecenass, zebys zwracal uwage na caly post nie bylo by twoich poprzednich wypowiedzi. 
 A czy ja wyrazilam cos w tym stylu w tym temacie ?? i tak pozatym w ilu tematach cos takiego wyrazilam ???? w 2 ?? moze 3 ??? 	  | mecenass napisał/a: |  	  | co krok w Pani wypowiedziach "odbijana jest piłka" w stronę Polaków, a to Polacy nie lepsi, a po co nam polskie to czy tamto, a to nie spłacamy kredytów ipt. itd.. | 
 dla wiadomosci czytanie z uwaga nie jest pana mocna strona bo ile razy powtarzalam ze nie wszyscy tacy sa ??? ile razy powiedzialm wszycy polacy sa zli........itd ? prosze mi przytoczyc moje slowa . 	  | mecenass napisał/a: |  	  | Jak już pisałem "...pchanie wszystkich bez wyjątku do jednego wora na pewno niczego nie zmieni." | 
 niestety pozostalosci .A co dyskusji niestety na tym poziomie ktory pan podal. tak co do pana wypowiedzi to moze zacytuje znowu polskie pozostalosci : 	  | mecenass napisał/a: |  	  | .........prowadzenia dyskusji na zadziwiająco wysokim poziomie. Ciekawe czy to te polskie pozostałości czy holenderska szkoła? | 
 Przygarnial kociol garncowi ...........
 To ze pan uzywa pieknych ( czasem ) slowek nie oznacza ze jest pan mowca na poziomie .
 A jesli oczekuje pan rozmow na poziomie uniwersyteckim lub mecenasowskim to niestety to nie to forum.
 |  
				| _________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez baileys Wto Lis 03, 2009 8:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | lusia0101   Gaduła nad gadułami :-)
 UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy

| 

|  Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:46 pm | 
 |  
               | 
 |  
               | jak zakladalam ten temat to mi do glowy by nie przyszlo ze i tu sie zaczniecie przepychac?!! Dziekuje serdecznie mecenasowi za wyjasnienie, chyba sie nawet pokusze aby ta prace przeczytac. 
 Czyli dupowslizg to to samo co ,,wlazic komus w tylek"? Mam nadzieje ze dobrze zrozumialam. Nikt mi tutaj tlumaczyc zaraz nie musi a polacy to a polacy tamto bo ja wiem jakie te nasze polaczki sa! Chodzilo mi tylko co znaczy dupowslizg w holenderskim wydaniu.

mysle ze mecenas sensownie odpowiedzial, tez wnosze o zamkniecie tematu, bo zaraz oszaleje!
 |  
				| _________________ Pomagam w miare mozliwosci
   |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      |  |  |