| Portale społecznościowe kontra fora? | 

| Autor | Wiadomość | 

| TMJK   Poczatkujacy
 TMJK

| 

|  Wysłany: Pon Lut 22, 2010 12:27 pm   Portale społecznościowe kontra fora? |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja tak w ramach pogaduchów chciełem zapytać czy myślicie, że portale społecznościowe mogą być konkurencją dla forów internetowych? Myślę tu na przykład o popularnym facebooku   
 Co myślicie?
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Skippengs   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pią Lut 26, 2010 3:13 am |   
 |  
               | 
 |  
               | napewno. Grono.net bylo(niestety przez duzo zmian popsuli i odstraszyli, i fakt ze ludzie spoza okolic warszawy nie lubili tego portalu dlateog ze byl on wiekszosci wypelniony Warzawiakami) I jeszcze mam nadzieje ze sie obudzi ze popelnili blad i 'naprawia' je.

Pamietam ze bylo tam np. duze grono wietnamczykow, oraz Polakow pochodzenia z Armenii.

przy okazii, chce zapytac czy istnieje cos takiego jak Klub Polski, czy Stowarzyszenie Polakow - tj. miejsce(budynek) w ktorym sa spotkania . ? ?
 |  
				| _________________ mefedron caly dzien caly rok codzien dwa razy na dzien. Kocham MEFEDRON.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Catarzyna   Gaduła

Pomogła: 2 razy

| 

|  Wysłany: Pią Lut 26, 2010 7:26 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Moim zdaniem fora pozostaną popularne, bo często są źródłem cennych informacji jak np. niedziela nl   Ktoś kto ma niewiele wolnego czasu wybierze fora
   |  
				| _________________ Catarzyna
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| singelnl   Super gaduła

| 

|  Wysłany: Pią Lut 26, 2010 9:11 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Fora internetowe a portale spolecznosciowe to jest calkiem co innego. 
 Forum internetowe skupia ludzi majacych te same zainteresowania , sytuacje zyciowa itd
 Mozna tam sie podzielic swoim zdaniem na temat swojego hobby , czy pobytu w Holandii

Portal spolecznosciowy sluzy glownie do wstawiania kolejnych glupich zdjec , no i oczywiscie na dodawaniu kolejnych znajomych z ktorymi nie utrzymujemy kontaktu.
   |  | 

|   |  | 

|   | 

| TMJK   Poczatkujacy
 TMJK

| 

|  Wysłany: Pią Mar 05, 2010 2:31 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | singelnl napisał/a: |  	  | Portal spolecznosciowy sluzy glownie do wstawiania kolejnych glupich zdjec , no i oczywiscie na dodawaniu kolejnych znajomych z ktorymi nie utrzymujemy kontaktu.   | 

ciekawa opinia

Zgadzam się, że fora internetowa są przyjaźniejsze i bardziej rodzinne, a z portalami społecznościowymi to różnie bywa... Natomiast ja ostatnio jestem pod wrażeniem facebooka - dzięki swoim grupom i stronom fanowskim naprawdę żyje i można się sporo dowiedzieć ze spraw bieżących. Będąc zarejestrowanym i zostając fanem konkretnej strony widzimy na swojej tablicy wszystkie newsy pojawiające się na tej stronie. A niektóre są prowadzone naprawdę ciekawie.

Dla przykładu (bo to kogoś może zainteresować) serwis odzyskujący podatki między innymi z Holandii ma stronę http://www.facebook.com/p...pl/261781126547 i można tam znaleźć informacje nie tylko reklamowe, ale i merytoryczne. To według mnie nowość przy tego typu stronach promocyjnych z założenia. Jak myślicie?
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| holland2007   Poczatkujacy
 holland2007

| 

|  Wysłany: Nie Mar 14, 2010 8:15 am |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Skippengs napisał/a: |  	  | przy okazii, chce zapytac czy istnieje cos takiego jak Klub Polski, czy Stowarzyszenie Polakow - tj. miejsce(budynek) w ktorym sa spotkania . ? ?
 | 

Taki Dom Polski w Amsterdamie myślę jest ciekawym miejscem. To zależy jaki rodzaj spotkań, rozrywki Cię interesuje.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |