Jak pobrać potwierdzenie przelewu ze strony rabobanku |
Autor |
Wiadomość |
lafer
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 6:36 pm Jak pobrać potwierdzenie przelewu ze strony rabobanku
|
|
|
Witam! Może ktoś wie jak pobrać potwierdzenie przelewu,który zrobiłem do polski ze strony rabobanku??? Zależy mi na czasie więc proszę o jakieś szybkie podpowiedzi i z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
AnLee
Nieśmiały użytkownik Immer moed
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 92 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:29 pm
|
|
|
ctrl+alt+printscreen, trzy klawisze i zaznaczasz kursorem ta czesc przelewu ktora cie interesuje, zapisujesz obrazek pod dowolna nazwa, obrazek bedzie mial rozszerzenie png, mozesz zalaczyc to do maila. wykonanie przelewu znajdziesz pod haslem: betalen buitenland in behandeling. |
_________________ Pro captu lectoris, habent sua fata libelli |
|
|
|
|
lafer
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:34 pm
|
|
|
Dzięki bardzo AnLee. Mam nadzieje że taki screen wystarczy, bo screeny w Polsce raczej nie przechodzą. Trzeba pobierać w pdf oryginały i myślałem że tu tez może taka opcja jest. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:39 pm
|
|
|
ja kiedys potrzebowalem wyciag kilku operacji z konta. podszedlem do oddzialu, gdzie pracownik poprosil mnie o zalogowanie sie do rachunku. wydrukowal to co chcialem, a on sie podpisal i przystawil pieczatke. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
AnLee
Nieśmiały użytkownik Immer moed
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 92 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:40 pm
|
|
|
sama tak robie i wysylam, pdf -u nie pobierzesz, nie maja takiej opcji, przynajmniej ja jej nie znalazlam, przyznam ze nigdy nie mialam problemow z przesylaniem takich zalacznikow, byly akceptowane. nie wiem, moze zadzwon na ich linie inf i sie popytaj. powodzenia! |
_________________ Pro captu lectoris, habent sua fata libelli |
|
|
|
|
lafer
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:43 pm
|
|
|
aż tak mnie nie ciśnie najwyżej poczekam dłużej na rozwiązanie sprawy a na chodzenie do banku raczej nie mam czasu:) Dzięki za pomoc! |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:57 pm
|
|
|
zamiast robic zrzut ekranu, mozesz zainstalowac darmowy CutePDF Writer (http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp). Pozwoli ci "wydrukowac" strone do pliku PDF. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
superska
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Kwi 21, 2010 7:47 pm Jak pobrać potwierdzenie przelewu ze strony rabobanku
|
|
|
jest specjalna opcja 'rekeningafschriften',dzięki której można wydrukować lub pobrać do komputera swoje transakcje za ostatni okres. .Poszukaj na swojej stronie z lewej strony,gdzie znajdują się wszystkie opcje.Wchodzisz w to i pojawia się tabelka z numerem Twojego konta.Klikasz ,zaznaczasz termin,który Cię interesuje i 'aanmaken' poniżej.Pojawi się znów tabelka pod którą zaznaczasz 'ophalen status' ,a następnie download.Powodzenia. |
_________________ Każdy spotkany na Twojej drodze człowiek wie coś,czego Ty jeszcze nie wiesz. |
|
|
|
|
|