NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak pobrać potwierdzenie przelewu ze strony rabobanku
Autor Wiadomość
lafer 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 6:36 pm   Jak pobrać potwierdzenie przelewu ze strony rabobanku

Witam! Może ktoś wie jak pobrać potwierdzenie przelewu,który zrobiłem do polski ze strony rabobanku??? Zależy mi na czasie więc proszę o jakieś szybkie podpowiedzi i z góry dziękuję za pomoc.

AnLee 
Nieśmiały użytkownik
Immer moed

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:29 pm   

ctrl+alt+printscreen, trzy klawisze i zaznaczasz kursorem ta czesc przelewu ktora cie interesuje, zapisujesz obrazek pod dowolna nazwa, obrazek bedzie mial rozszerzenie png, mozesz zalaczyc to do maila. wykonanie przelewu znajdziesz pod haslem: betalen buitenland in behandeling.

lafer 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:34 pm   

Dzięki bardzo AnLee. Mam nadzieje że taki screen wystarczy, bo screeny w Polsce raczej nie przechodzą. Trzeba pobierać w pdf oryginały i myślałem że tu tez może taka opcja jest.

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:39 pm   

ja kiedys potrzebowalem wyciag kilku operacji z konta. podszedlem do oddzialu, gdzie pracownik poprosil mnie o zalogowanie sie do rachunku. wydrukowal to co chcialem, a on sie podpisal i przystawil pieczatke.

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

AnLee 
Nieśmiały użytkownik
Immer moed

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:40 pm   

sama tak robie i wysylam, pdf -u nie pobierzesz, nie maja takiej opcji, przynajmniej ja jej nie znalazlam, przyznam ze nigdy nie mialam problemow z przesylaniem takich zalacznikow, byly akceptowane. nie wiem, moze zadzwon na ich linie inf i sie popytaj. powodzenia!

lafer 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:43 pm   

aż tak mnie nie ciśnie najwyżej poczekam dłużej na rozwiązanie sprawy a na chodzenie do banku raczej nie mam czasu:) Dzięki za pomoc!

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 8:57 pm   

zamiast robic zrzut ekranu, mozesz zainstalowac darmowy CutePDF Writer (http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp). Pozwoli ci "wydrukowac" strone do pliku PDF.

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

superska 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Kwi 21, 2010 7:47 pm   Jak pobrać potwierdzenie przelewu ze strony rabobanku

jest specjalna opcja 'rekeningafschriften',dzięki której można wydrukować lub pobrać do komputera swoje transakcje za ostatni okres. .Poszukaj na swojej stronie z lewej strony,gdzie znajdują się wszystkie opcje.Wchodzisz w to i pojawia się tabelka z numerem Twojego konta.Klikasz ,zaznaczasz termin,który Cię interesuje i 'aanmaken' poniżej.Pojawi się znów tabelka pod którą zaznaczasz 'ophalen status' ,a następnie download.Powodzenia.

Odpowiedz do tematu