NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Vectonemobile
Autor Wiadomość
rybcia13 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 7:42 am   Vectonemobile

Ile kosztuje w koncu minuta za polaczenie na stacjonarny tel. do Polski?
Na ich stronie odczytalam, ze to jest 1c/1 minute. Zamowilam pakiet i po aktywacji karty sim przyszedl sms z informacja, ze moge dzwonic za zagranice juz od 6c/ 1 minute. Wczoraj dzwonilam do rodzicow i tyle mnie skasowalo, dokladnie 6 centow za minute.
To jak to w koncu jest, bo juz zglupialam, 1 cent czy 6 centow ?

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Śro Lis 24, 2010 8:25 am   

to i tak dziwnie cie skasowali. Wg ich strony, koszt polaczenia do pl na stacjonarne to 1ct za min + 14ct za polaczenie (taryfa startowa).

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 9:46 am   

dokladnie moze wlasnie skasowali cie jedank 1 cent za minute tyle ze doszedl koszt polaczenia 14 centow i tak to sobie wyliczyles. rzeczywiscie na ich stronie jest o.o1 cent + 14 centow za polaczenie- przelicz sobie jeszcze raz- w przeciwnym wypadku gdzies jest blad albo na ich stronie albo >>pomylili<< sie w ofercie. pozdrtawiam

rybcia13 
Gaduła

Wysłany: Śro Lis 24, 2010 12:38 pm   

Dzieki za info, chyba tak musialo byc, skoro skasowali mnie wiecej.

Dementor 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Gru 11, 2010 6:52 pm   

W nawiazaniu do Vectonemobile.... Jestem (bylem) uzytkownikiem tej sieci od ponad roku. W poczatkowym okresie ich oferta byla calkiem sensowna i tania. 9c za minute do operatorow holenderskich, 10c za rozpoczecie polaczenia, 200 minut za free do PL na stacjonarne i 100 na polskie komorki w wekkendy po zasileniu konta kwota € 10, bedac w PL odbieralem rozmowy na Vectonie (1c za pierwsze 10 minut przychodzacego polaczenia). Niestety w tym roku pomieszalo im sie solidnie, kasuja za polaczenie jak chca, odbierajac rozmowy w roamingu nigdy nie wiesz ile to wyniesie, tak samo dzwoniac do PL nigdy nie wiadomo jaki pozostanie stan konta po rozmowie. Oczywiscie wielka sciema (nie tylko u nich), doladowanie 10+ gratisowe 10= niby 20, ale wtedy kasuja wszystko x 2. Pomijam fakt problemow z dostarczaniem smsow jak i ich odbierania, koniecznosci wybierania kilka razy numeru aby sie gdzies dodzwonic. Generalnie nie polecam takich dziwnych operatorow. Proste i tanie rozwiazanie - zakup karty simyo (polecam, www.simyo.nl) do kontaktow w NL + voipdiscount na kompie do PL, lub jeszcze lepsze rozwiazanie - abonament Telfort na 12 miesiecy (Simonly) za np. 7 euro miesiecznie i 300 minut w zestawie. Wszelkiego rodzaju Lebary, Vectony, GT i inne to jedno wielkie nieporozumienie. I jeszcze wielka prosba - DEAKTYWUJCIE na swoich telefonach poczte glosowa, nikt jej nie odsluchuje a wszyscy tracimy potezne pieniadze przez nia!
Ostatnio zmieniony przez Dementor Sob Gru 11, 2010 7:11 pm, w całości zmieniany 1 raz  

rybcia13 
Gaduła

Wysłany: Sob Gru 11, 2010 7:12 pm   

No wlasnie, jak w tej sieci minuta do PL kosztuje 1 c + plus oplata za polaczenie to ja jestem Swiety Mikolaj. Dla mnie to jedna wielka sciema, bo dokladnie jak kolega pisze, kasuja jak im sie podoba.
Ostatnio zmieniony przez rybcia13 Sob Gru 11, 2010 7:18 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu