Vectonemobile |
Autor |
Wiadomość |
rybcia13
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 25 Kwi 2010 Posty: 115
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 7:42 am Vectonemobile
|
|
|
Ile kosztuje w koncu minuta za polaczenie na stacjonarny tel. do Polski?
Na ich stronie odczytalam, ze to jest 1c/1 minute. Zamowilam pakiet i po aktywacji karty sim przyszedl sms z informacja, ze moge dzwonic za zagranice juz od 6c/ 1 minute. Wczoraj dzwonilam do rodzicow i tyle mnie skasowalo, dokladnie 6 centow za minute.
To jak to w koncu jest, bo juz zglupialam, 1 cent czy 6 centow ? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 8:25 am
|
|
|
to i tak dziwnie cie skasowali. Wg ich strony, koszt polaczenia do pl na stacjonarne to 1ct za min + 14ct za polaczenie (taryfa startowa). |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 9:46 am
|
|
|
dokladnie moze wlasnie skasowali cie jedank 1 cent za minute tyle ze doszedl koszt polaczenia 14 centow i tak to sobie wyliczyles. rzeczywiscie na ich stronie jest o.o1 cent + 14 centow za polaczenie- przelicz sobie jeszcze raz- w przeciwnym wypadku gdzies jest blad albo na ich stronie albo >>pomylili<< sie w ofercie. pozdrtawiam |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
rybcia13
Gaduła
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 12:38 pm
|
|
|
Dzieki za info, chyba tak musialo byc, skoro skasowali mnie wiecej. |
|
|
|
|
Dementor
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 6:52 pm
|
|
|
W nawiazaniu do Vectonemobile.... Jestem (bylem) uzytkownikiem tej sieci od ponad roku. W poczatkowym okresie ich oferta byla calkiem sensowna i tania. 9c za minute do operatorow holenderskich, 10c za rozpoczecie polaczenia, 200 minut za free do PL na stacjonarne i 100 na polskie komorki w wekkendy po zasileniu konta kwota € 10, bedac w PL odbieralem rozmowy na Vectonie (1c za pierwsze 10 minut przychodzacego polaczenia). Niestety w tym roku pomieszalo im sie solidnie, kasuja za polaczenie jak chca, odbierajac rozmowy w roamingu nigdy nie wiesz ile to wyniesie, tak samo dzwoniac do PL nigdy nie wiadomo jaki pozostanie stan konta po rozmowie. Oczywiscie wielka sciema (nie tylko u nich), doladowanie 10+ gratisowe 10= niby 20, ale wtedy kasuja wszystko x 2. Pomijam fakt problemow z dostarczaniem smsow jak i ich odbierania, koniecznosci wybierania kilka razy numeru aby sie gdzies dodzwonic. Generalnie nie polecam takich dziwnych operatorow. Proste i tanie rozwiazanie - zakup karty simyo (polecam, www.simyo.nl) do kontaktow w NL + voipdiscount na kompie do PL, lub jeszcze lepsze rozwiazanie - abonament Telfort na 12 miesiecy (Simonly) za np. 7 euro miesiecznie i 300 minut w zestawie. Wszelkiego rodzaju Lebary, Vectony, GT i inne to jedno wielkie nieporozumienie. I jeszcze wielka prosba - DEAKTYWUJCIE na swoich telefonach poczte glosowa, nikt jej nie odsluchuje a wszyscy tracimy potezne pieniadze przez nia! |
Ostatnio zmieniony przez Dementor Sob Gru 11, 2010 7:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rybcia13
Gaduła
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 7:12 pm
|
|
|
No wlasnie, jak w tej sieci minuta do PL kosztuje 1 c + plus oplata za polaczenie to ja jestem Swiety Mikolaj. Dla mnie to jedna wielka sciema, bo dokladnie jak kolega pisze, kasuja jak im sie podoba. |
Ostatnio zmieniony przez rybcia13 Sob Gru 11, 2010 7:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|