NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ING - 2 pytanka, pilne.
Autor Wiadomość
Milanoo 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Gru 19, 2010 7:33 pm   ING - 2 pytanka, pilne.

Witam,

W ten poniedziałek założyłem w ING konto.(oczywiście w Holandii) Dostalem tylko jedną kartke z numerem konta w pomarańczowej teczce.. co dla mnie jest dziwne troszke. Moje pytanie brzmi, czy jeśli utworzyłem to konto , jest ono aktywne od razu czy dopiero jak dostane do niego karte?? I jeśli pracowdawca wysłał mi pieniążki na to konto a nie jest aktywne, to po aktywacji konta znajdą sie one na nim?

Z góry dziękuje za odpowiedz!

Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Milanoo Nie Gru 19, 2010 7:34 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Mathnl 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Nie Gru 19, 2010 7:38 pm   

Jest aktywne.PZDR. Popros jeszcze o "Mijn ING"". Opcja internetowego wgladu i obslugi konta.
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Nie Gru 19, 2010 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz  

xenon 
Super gaduła

Wysłany: Nie Gru 19, 2010 10:59 pm   

Karta przyjdzie poczta.Potem przyjdzie pismo i zglosisz sie na podanym w liscie poczte.Tam z tym listem(musisz go miec) na podstawie paszportu lub dowodu otrzymasz pin.Mathnl dobrze Ci radzi.Konto internetowe jest bardzo przydatne.
Moim zdaniem(oczywiscie moge sie mylic) konto staje sie aktywne po ok 7 dniach.

LeGolasik 
LeGolasik

Wysłany: Nie Gru 19, 2010 11:01 pm   

Po otrzymaniu ww.listu musisz iść do placówki banku ( określonej w liście) razem z listem .Wtedy wydadzą Ci PIN i w bankomacie aktywujesz konto.

Kurt Cobain

Milanoo 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Gru 19, 2010 11:02 pm   

Bardzo Wam dziękuje za pomoc :)

Mathnl 

Wysłany: Pon Gru 20, 2010 11:01 pm   

LeGolasik napisał/a:
Wtedy wydadzą Ci PIN i w bankomacie aktywujesz konto.
Aktywujesz karte,konto jest juz aktywne.Znam przypadek,ze klient aktywowal karte po kilku tygodniach a juz wczesniej przelewy szly na konto.

[ Dodano: Pon Gru 20, 2010 11:12 pm ]
Als u telefonisch of via internet een Pakket met Betaalrekening aanvraagt, krijgt u een klantcontract thuisgestuurd. Nadat u dit contract met een kopie van een identiteitsbewijs heeft ingeleverd op een ING kantoor of postkantoor, kunt u de Betaalrekening na 7 werkdagen gebruiken. Als u met een geldig identiteitsbewijs naar een ING kantoor of postkantoor gaat, kan uw aanvraag direct in behandeling worden genomen. Na ongeveer 7 werkdagen is de Betaalrekening actief.
http://www.ing.nl/particu...rekeningen.aspx
Po 7 dniach roboczych od zlozenia wniosku konto jest aktywne.

Odpowiedz do tematu