ING - 2 pytanka, pilne. |
Autor |
Wiadomość |
Milanoo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 7:33 pm ING - 2 pytanka, pilne.
|
|
|
Witam,
W ten poniedziałek założyłem w ING konto.(oczywiście w Holandii) Dostalem tylko jedną kartke z numerem konta w pomarańczowej teczce.. co dla mnie jest dziwne troszke. Moje pytanie brzmi, czy jeśli utworzyłem to konto , jest ono aktywne od razu czy dopiero jak dostane do niego karte?? I jeśli pracowdawca wysłał mi pieniążki na to konto a nie jest aktywne, to po aktywacji konta znajdą sie one na nim?
Z góry dziękuje za odpowiedz!
Pozdrawiam! |
Ostatnio zmieniony przez Milanoo Nie Gru 19, 2010 7:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 7:38 pm
|
|
|
Jest aktywne.PZDR. Popros jeszcze o "Mijn ING"". Opcja internetowego wgladu i obslugi konta. |
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Nie Gru 19, 2010 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
xenon
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 10:59 pm
|
|
|
Karta przyjdzie poczta.Potem przyjdzie pismo i zglosisz sie na podanym w liscie poczte.Tam z tym listem(musisz go miec) na podstawie paszportu lub dowodu otrzymasz pin.Mathnl dobrze Ci radzi.Konto internetowe jest bardzo przydatne.
Moim zdaniem(oczywiscie moge sie mylic) konto staje sie aktywne po ok 7 dniach. |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 11:01 pm
|
|
|
Po otrzymaniu ww.listu musisz iść do placówki banku ( określonej w liście) razem z listem .Wtedy wydadzą Ci PIN i w bankomacie aktywujesz konto. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
Milanoo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 11:02 pm
|
|
|
Bardzo Wam dziękuje za pomoc |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
Wysłany: Pon Gru 20, 2010 11:01 pm
|
|
|
LeGolasik napisał/a: | Wtedy wydadzą Ci PIN i w bankomacie aktywujesz konto. | Aktywujesz karte,konto jest juz aktywne.Znam przypadek,ze klient aktywowal karte po kilku tygodniach a juz wczesniej przelewy szly na konto.
[ Dodano: Pon Gru 20, 2010 11:12 pm ]
Als u telefonisch of via internet een Pakket met Betaalrekening aanvraagt, krijgt u een klantcontract thuisgestuurd. Nadat u dit contract met een kopie van een identiteitsbewijs heeft ingeleverd op een ING kantoor of postkantoor, kunt u de Betaalrekening na 7 werkdagen gebruiken. Als u met een geldig identiteitsbewijs naar een ING kantoor of postkantoor gaat, kan uw aanvraag direct in behandeling worden genomen. Na ongeveer 7 werkdagen is de Betaalrekening actief.
http://www.ing.nl/particu...rekeningen.aspx
Po 7 dniach roboczych od zlozenia wniosku konto jest aktywne. |
|
|
|
|
|