NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Inperson kto zna
Autor Wiadomość
panicz44 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 08, 2008 10:58 am   

W Holandii umowę podpisuje sie na tydzień i jeśli nie ma żadnych zastrzeżeń to jest ona automatycznie przedłużana na kolejny tydzień itd. Jeśli coś jest nie tak to w piątek albo ty mówisz bye bye i kończysz prace,albo oni mówią że sie nie nadajesz i kończysz prace(bez zadnych konsekwencji).
Btw co Drobnyking miałeś na myśli pisząc "offtopic"?
Ostatnio zmieniony przez panicz44 Wto Lip 08, 2008 10:59 am, w całości zmieniany 1 raz  

DrobnyKing 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 08, 2008 11:16 am   

Temat postu jest "Inperson kto zna" :039: i znowu sie offtopic zrobil :p

Schizol 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lip 13, 2008 1:50 pm   

Alchemiku cos sobie chyba ubzdurales co doe pewnych rzeczy na temat in person...wiedz ze za te slowa ktore uzyles w poscie masz juz pewne problemy sadowe ..po pierwsze nie mozesz wymieniac imion i nazwisk osob..po drugie te zdjecia ktore ukazales sa nieprawdziwe..a po trzecie to ze widziales polakow pijanch to to jest norma bo byl weekend..a teraz cos odemnie do ciebie..mowisz ze angielski koordynatostki to pozal sie boze a z waszym angielskim to jak moze perfekt?? :119: nie badz smieszny jak przyszlem i zapytalem czy dogadac sie z nia po angielsku tak oczywiscie bez problemu..jednak gdy uslyszalem jak z ledwoscia wydokal ten twoj kolega..."we don't go work, becouse stolem food" myslalem ze sie poloze na podloge i ze smiechu zapadne pietro nizej.. :038: i tak po za tym macie na karku juz pewna grupe osob ktora was szuka a ja dostarcze im wasz adres ..milych wakacji z powazanie Adam

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 2:05 pm   

Schizol,
Cytat:
a po trzecie to ze widziales polakow pijanch to to jest norma bo byl weekend..
:119: no cudnie ....i jak swojsko to zabrzmialo!!!

( ͡° ͜ʖ ͡°).

driiver 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lis 13, 2008 3:47 pm   

A czy może ktoś zna aktualne warunki mieszkalne i płacowe oferowane przez to biuro?

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Nie Lis 16, 2008 9:50 pm   

Alchemic i jak sie mają sprawy co do tego wyjazdu z Imperson

Powiem szczerze ze wiele moich znajomych jechało z tej firmy i ponocz firma godna polecenia wiec zdziwiony jestem ...

Pozdrooo od starego znajomego z G3 ...

szczurek156 
Poczatkujacy
szczurek156

Wysłany: Śro Gru 03, 2008 8:18 am   

A więc co do in person to jest tak że my musimy się trzymać ich zasad a oni się nie dotrzymują :072: Mój mąż cały czas u nich pracuje jak na razie jest zadowolony z warunków mieszkaniowych i jak poprzednicy napisali że takie straszne to się mylą chyba by chcieli mieszkać w królestwie i jeszcze mieć sprzątaczki.Ja co do warunków nie mam żadnych zastrzeżeń!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko In Person obiecała mężowi większe zarobki i niedotrzymała słowa aż przez 9 tygodni ale teraz wypłaciła wyrównanie lecz nie wypłaty twierdząc że nie można jednocześnie :029: Mój mąż zarabia 9,05 Euro na godzine i teraz dostał podwyżkę więc będzie zarabiał 11 Euro na godzinę jeździ wózkiem widłowym oczywiście podpisał umowe na stałe.Więc co tu jeszcze pisać jest ok agencja tylko na początku były problemy. :043: Pozdrawiam :031:

delin 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Mar 24, 2011 6:36 pm   

Pracowałem dla Inpersonu 3 tygodnie bo dłużej nie było sensu zostać, zostałem najpierw oszukany w biurze w Polsce co do warunków zatrudnienia, nikt nie mówił że będzie 20 godzin tygodniowo. Obiecywano 40. W te 3 tygodnie zarobiłem tyle co teraz zarabiam w tydzień, a gdy poszedłem do biura w Raciborzu po jarograf zostałem bardzo niemile potraktowany przez panie tam pracujące. Z inpersonem już więcej współpracował nie będę.

Odpowiedz do tematu