ty masz ten komfort ze maz/chlopak/kochanek zarabia i sobie moglas pojsc na pol dnia do pracy co ma robic ktos samotny jak ma czynsz 600e i za pol dnia w pracy miesiecznie zarobi 700e? taka madra jestes to powiedz
Tak sie sklada że przez czas mojej choroby pracodawca a potem Arbo płacili mi 90% mojej wypłaty.to że ja zdecydowałam się na zmniejszenie mojego kontraktu to tylko była moja i mojego męża decyzja ale do dnia dzisiejszego mam możliwość powrotu do dawnych godzin pracy.poza tym czas który się siedzi na chorobowym można poświecic nauce języka niderlandzkiego ,żeby potem móc znaleźć sobie pracę która będziesz mógł wykonywać.wiem że max na chorobowym można siedzieć 1,5- 2 lat ale to chyba wystarczy żeby podnieść swoje kwalifikacje? po co narzekać jak można wziąć się do nauki...tutaj jest dużo pracy lekkiej dla Polaków umiejących władać ichniejszym językiem