Do której części Holandii wyjechać? |
Autor |
Wiadomość |
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 5:54 pm
|
|
|
Zozunia napisał/a: | "Uderz w stół a nożyce się odezwą"w/w post przypomniał mi nasze staropolskie czasami zapominane przysłowie.Droga Moderatorko Gochna H. Życie czasami płata nam figle, a jakie a takie ,że Don Pedro i Ja to 2 różne osoby ( czyt. użytkownicy owego forum) Don Pedro i ja jako małżeństwo mieszkamy pod wspólnym dachem (bo widzisz czasami tak bywa ,że małżeństwa tak mają) Wyjawię,też publicznie (skoro mnie do tego zmusiłaś) ,że posiadamy 2 komp (co za burżujstwo nieprawdaż?) Dodam ,że żadne z nas nie ma schizofrenii
Pisząc swój post sugerujesz mi ,ze mam się wypowiadać pod nickiem męża (to chyba przestępstwo -nie?)Co prawda jesteśmy" jednością"ale ja także jestem jednostką indywidualną i mam swój rozumek (chyba haha)
Nie wiem co mi radzisz? Nie pisać na forum ? nie kontaktować się ze światem ? ograniczać moje prawa wypowiadania się ? a może przeprowadzić się do innego lokum czy też powrócić do Ojczyzny?
Zanim sprawdzisz ponownie IP pomyśl czasem nie oceniaj nie wyrokuj. Sprawdź styl pisania etc.Pozdrawiam i do poczytania i popisania |
na jedno moje pytanie ,az taki elaborat ? |
|
|
|
|
vlc
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 11:09 am
|
|
|
Gochna H napisał/a: | Zozunia napisał/a: | "Uderz w stół a nożyce się odezwą"w/w post przypomniał mi nasze staropolskie czasami zapominane przysłowie.Droga Moderatorko Gochna H. Życie czasami płata nam figle, a jakie a takie ,że Don Pedro i Ja to 2 różne osoby ( czyt. użytkownicy owego forum) Don Pedro i ja jako małżeństwo mieszkamy pod wspólnym dachem (bo widzisz czasami tak bywa ,że małżeństwa tak mają) Wyjawię,też publicznie (skoro mnie do tego zmusiłaś) ,że posiadamy 2 komp (co za burżujstwo nieprawdaż?) Dodam ,że żadne z nas nie ma schizofrenii
Pisząc swój post sugerujesz mi ,ze mam się wypowiadać pod nickiem męża (to chyba przestępstwo -nie?)Co prawda jesteśmy" jednością"ale ja także jestem jednostką indywidualną i mam swój rozumek (chyba haha)
Nie wiem co mi radzisz? Nie pisać na forum ? nie kontaktować się ze światem ? ograniczać moje prawa wypowiadania się ? a może przeprowadzić się do innego lokum czy też powrócić do Ojczyzny?
Zanim sprawdzisz ponownie IP pomyśl czasem nie oceniaj nie wyrokuj. Sprawdź styl pisania etc.Pozdrawiam i do poczytania i popisania |
na jedno moje pytanie ,az taki elaborat ? |
Takie rzeczy załatwia się na privie.
Trochę to "schizofreniczne" gdy moderator zaczyna tworzyć posty nie na temat. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 11:58 am
|
|
|
vlc,
Cytat: | Trochę to "schizofreniczne" | uwazasz ze troche ?
to w jakim celu cytujesz post , ktory jest tuz na twoim ,by sobie poprawic samopoczucie
podkrecic atmosfere ...? nie wystarczylo napisac na priw |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Cze 15, 2012 12:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|