groen flex, adecco , randstad |
Autor |
Wiadomość |
DominiqueLV
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 7:45 pm
|
|
|
Ja pracuje przez Adecco i mieszkam w bungaloparku w wageningen i w sumie nie mam na co narzekać. Jeśli chodzi o wypłaty to zawsze wszystko się zgadza. Na mieszkaniu i ubezpieczeniu nie rżną (86 euro za ubezpieczenie i domek). Co do wspołlokatorów to dobrze trafiłem i jak dla mnie jest super - do szczęścia jeszcze tylko normalnego neta brakuje ale nie można mieć wszystkiego |
|
|
|
|
grzechu15
Poczatkujacy Grzechu15
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 10:25 am Grunflex i Van Kopen Van Eik To oszuści UWAGA!!!!!!!
|
|
|
Ja miełem przyjemność pracować przez grunflex i dopuki niepołonczył się z Van Kopen van Eik z Hagi było OK to znaczy do stycznia 2011 Jak sie połonczyły zaczeły się jaja w niewypłacanie kasy,brak solarisów,Noi nagminne kłamstwa ze strony koordynatora jest Kacper który sie mianuje menadzerem firmy Grunflex.Ja odszedłem z tamtąd bardzo szybko ale problem mam do dziś bo niepotrafią wystawić jarografu za mój czas pracy. Poprostu oszuści. NIEPOLECAM. |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 10:44 am Re: Grunflex i Van Kopen Van Eik To oszuści UWAGA!!!!!!!
|
|
|
grzechu15 napisał/a: | Ja miełem przyjemność pracować przez grunflex i dopuki niepołonczył się z Van Kopen van Eik z Hagi było OK to znaczy do stycznia 2011 Jak sie połonczyły zaczeły się jaja w niewypłacanie kasy,brak solarisów,Noi nagminne kłamstwa ze strony koordynatora jest Kacper który sie mianuje menadzerem firmy Grunflex.Ja odszedłem z tamtąd bardzo szybko ale problem mam do dziś bo niepotrafią wystawić jarografu za mój czas pracy. Poprostu oszuści. NIEPOLECAM. |
Proces edukacji w Polsce zakończyłeś, jak widać powyżej, na zerówce. Nie potrafisz sklecić poprawnie ani jednego zdania. Ba, nawet proste pojedyncze słowa przerastają Twoje zdolności lingwistyczne.
Groenflex to obok Pollux i DJD największe bagno w jakie można wpaść. I zawsze tak było. Tylko nie rozumiem co ma do tego brak Solarisów ? Czyżby polskie tyłki były zbyt szlacheckie do Volkswagenów? |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
agusia0003
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 9:08 pm
|
|
|
Ja pracuję w Adecco w dystrybucji,tzn.przygotowuję zamówienia w c1000.Pracuje krótko,ale nie moge nic złego powiedzieć.Zarobki ok,no i w biurze są bardzo uprzejmi.... |
|
|
|
|
crees10
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 8:49 am
|
|
|
agusia0003 napisał/a: | Ja pracuję w Adecco w dystrybucji,tzn.przygotowuję zamówienia w c1000.Pracuje krótko,ale nie moge nic złego powiedzieć.Zarobki ok,no i w biurze są bardzo uprzejmi.... |
a ile mniej więcej się zarabia w Adecco ??? poniżej tysiąca czy powyżej?? |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 3:00 pm
|
|
|
crees10 napisał/a: | poniżej tysiąca czy powyżej?? |
Od 1200 netto przy normalnych godzinach dziennych do ok 1800 euro netto przy nockach ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
online200
Poczatkujacy online200
|
Wysłany: Sob Lip 07, 2012 12:58 am Randstad - Lublin
|
|
|
Hej, wyjezdzal ktos przez randstat odzial w lublinie? Bo w biurze proponuja prace dla kobiet w piekarni przy pakowaniu. Te biuro jest ok????????A jak miejsce zamieszkania???Prosze oodp. |
_________________ online200 |
|
|
|
|
ivi2212
Nieśmiały użytkownik jacus
|
Wysłany: Nie Lip 15, 2012 9:26 pm
|
|
|