NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
groen flex, adecco , randstad
Autor Wiadomość
DominiqueLV 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Gru 19, 2011 7:45 pm   

Ja pracuje przez Adecco i mieszkam w bungaloparku w wageningen i w sumie nie mam na co narzekać. Jeśli chodzi o wypłaty to zawsze wszystko się zgadza. Na mieszkaniu i ubezpieczeniu nie rżną (86 euro za ubezpieczenie i domek). Co do wspołlokatorów to dobrze trafiłem i jak dla mnie jest super - do szczęścia jeszcze tylko normalnego neta brakuje ale nie można mieć wszystkiego :)

grzechu15 
Poczatkujacy
Grzechu15

Wysłany: Nie Mar 04, 2012 10:25 am   Grunflex i Van Kopen Van Eik To oszuści UWAGA!!!!!!!

Ja miełem przyjemność pracować przez grunflex i dopuki niepołonczył się z Van Kopen van Eik z Hagi było OK to znaczy do stycznia 2011 Jak sie połonczyły zaczeły się jaja w niewypłacanie kasy,brak solarisów,Noi nagminne kłamstwa ze strony koordynatora jest Kacper który sie mianuje menadzerem firmy Grunflex.Ja odszedłem z tamtąd bardzo szybko ale problem mam do dziś bo niepotrafią wystawić jarografu za mój czas pracy. Poprostu oszuści. NIEPOLECAM.

YANNOSICK 
Super gaduła
Cogito ergo sum

Wysłany: Nie Mar 04, 2012 10:44 am   Re: Grunflex i Van Kopen Van Eik To oszuści UWAGA!!!!!!!

grzechu15 napisał/a:
Ja miełem przyjemność pracować przez grunflex i dopuki niepołonczył się z Van Kopen van Eik z Hagi było OK to znaczy do stycznia 2011 Jak sie połonczyły zaczeły się jaja w niewypłacanie kasy,brak solarisów,Noi nagminne kłamstwa ze strony koordynatora jest Kacper który sie mianuje menadzerem firmy Grunflex.Ja odszedłem z tamtąd bardzo szybko ale problem mam do dziś bo niepotrafią wystawić jarografu za mój czas pracy. Poprostu oszuści. NIEPOLECAM.

Proces edukacji w Polsce zakończyłeś, jak widać powyżej, na zerówce. Nie potrafisz sklecić poprawnie ani jednego zdania. Ba, nawet proste pojedyncze słowa przerastają Twoje zdolności lingwistyczne.
Groenflex to obok Pollux i DJD największe bagno w jakie można wpaść. I zawsze tak było. Tylko nie rozumiem co ma do tego brak Solarisów ? Czyżby polskie tyłki były zbyt szlacheckie do Volkswagenów? :043: :043: :043:

agusia0003 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 9:08 pm   

Ja pracuję w Adecco w dystrybucji,tzn.przygotowuję zamówienia w c1000.Pracuje krótko,ale nie moge nic złego powiedzieć.Zarobki ok,no i w biurze są bardzo uprzejmi....

crees10 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 8:49 am   

agusia0003 napisał/a:
Ja pracuję w Adecco w dystrybucji,tzn.przygotowuję zamówienia w c1000.Pracuje krótko,ale nie moge nic złego powiedzieć.Zarobki ok,no i w biurze są bardzo uprzejmi....

a ile mniej więcej się zarabia w Adecco ??? poniżej tysiąca czy powyżej??

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Pon Kwi 09, 2012 3:00 pm   

crees10 napisał/a:
poniżej tysiąca czy powyżej??

Od 1200 netto przy normalnych godzinach dziennych do ok 1800 euro netto przy nockach ... :029:

online200 
Poczatkujacy
online200

Wysłany: Sob Lip 07, 2012 12:58 am   Randstad - Lublin

Hej, wyjezdzal ktos przez randstat odzial w lublinie? Bo w biurze proponuja prace dla kobiet w piekarni przy pakowaniu. Te biuro jest ok????????A jak miejsce zamieszkania???Prosze oodp.

ivi2212 
Nieśmiały użytkownik
jacus

Wysłany: Nie Lip 15, 2012 9:26 pm   

A ja polecam Foreign Flex...

Odpowiedz do tematu