Skarga na leniwego adwokata..... |
Autor |
Wiadomość |
nurek102
Poczatkujacy give the value first
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 11:20 am Skarga na leniwego adwokata.....
|
|
|
Mam nieodpartą chęć...zgłosić do jakiejś rady adwokackiej czy tego rodzaju towarzystwa wzajemnej adoracji-mojego pana Mecenasa. Zdaje sobie sprawę że mogę "spalić " swoją sprawę,którą to prowadzi "leniwiec"...i wiem ,że kruk krukowi oka nie wykole.....ale swierzbi mnie język.....Dżentelmen Mecenas prowadzi moją sprawę parę miesięcy i tylko fakt ,że mój holenderski jest w fazie początkowej....dalej ją prowadzi.Czy może ktoś stał przed takim dylematem..dylematem nagłośnienia wszelakiej maści adwokatów od "siedmiu boleści"??????
serdeczności
diver vel nurek |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 12:09 pm
|
|
|
nurek102,
Cytat: |
Dżentelmen Mecenas prowadzi moją sprawę parę miesięcy i tylko fakt ,że mój holenderski jest w fazie początkowej... |
tylko zastanawiam sie jak sobie poradzisz... niestety tekst jest po niderlan.
Hoe kan ik een klacht indienen over een advocaat?
Cytat: | Een klacht over een advocaat moet u in eerste instantie bespreken met de advocaat zelf. Als u er samen niet uitkomt, kunnen de Geschillencommissie Advocatuur, de Raad van Toezicht, de Raad van Discipline en het Hof van Discipline mogelijk bemiddelen.
|
http://www.rijksoverheid....n-advocaat.html |
|
|
|
|
nurek102
Poczatkujacy give the value first
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 3:37 pm dzięki za merytoryczną pomoc.....
|
|
|
ale nie będę ukrywał ...że liczyłem także na podzielenie się doświadczeniami w podobnej sprawie...czy ogólnie "gra warta świeczki".....ale z tego wynika,że sam będe musiał podjąć decyzje...
serdeczności |
|
|
|
|
|