| Dojazd lotnisko - dworzec kolejowy | 

| Autor | Wiadomość | 

| mateoPZ Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Sob Sty 26, 2013 11:21 am   Dojazd lotnisko - dworzec kolejowy |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, W polowie lutego wybieram sie do Holandii. Ląduje w Eindhoven i musze sie dostać na Central Station w Leiden. Znalazlem na stronie 9292 że z lotniska dojadę autobusem 401 do dworca Eindhoven, pózniej pociąg do Leiden. Tylko nie wiem co i jak z biletem. Czy kupie bilet na autobus na lotnisku? Czy mogę płacić gotówką. Jak z biletem na pociąg i oczywiscie czy w autobusie/pociagu kasuje sie bilety, czy chodzą i  sprawdzają tak jak u nas w kraju?
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez mateoPZ Sob Sty 26, 2013 11:21 am, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| bagniaczka   Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 13 razy

| 

|  Wysłany: Sob Sty 26, 2013 1:26 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | W Eindhoven przed lotniskiem, na przystanku, sa automaty biletowe. Jest tez mily pan, ktory  ewentualnie pomaga w obsludze. Bilet na pociag kupisz w automacie na dworcu. Tak, chodza i sprawdzaja. Biletow kasowac nie trzeba. Mozesz placic gotowka, ale musisz miec monety. 
 Powodzenia
   |  
				| _________________ <cenzura>
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| LeGolasik   Gaduła nad gadułami :-)
 LeGolasik

| 

|  Wysłany: Sob Sty 26, 2013 4:49 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | bagniaczka napisał/a: |  	  | W Eindhoven przed lotniskiem, na przystanku, sa automaty biletowe. Jest tez mily pan, ktory  ewentualnie pomaga w obsludze. Bilet na pociag kupisz w automacie na dworcu. Tak, chodza i sprawdzaja. Biletow kasowac nie trzeba. Mozesz placic gotowka, ale musisz miec monety. 
 Powodzenia
   | 

Lub w okienku
   |  
				| _________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę

Kurt Cobain
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |