Dojazd lotnisko - dworzec kolejowy |
Autor |
Wiadomość |
mateoPZ
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 11:21 am Dojazd lotnisko - dworzec kolejowy
|
|
|
Witam,
W polowie lutego wybieram sie do Holandii. Ląduje w Eindhoven i musze sie dostać na Central Station w Leiden. Znalazlem na stronie 9292 że z lotniska dojadę autobusem 401 do dworca Eindhoven, pózniej pociąg do Leiden. Tylko nie wiem co i jak z biletem. Czy kupie bilet na autobus na lotnisku? Czy mogę płacić gotówką. Jak z biletem na pociąg i oczywiscie czy w autobusie/pociagu kasuje sie bilety, czy chodzą i sprawdzają tak jak u nas w kraju? |
Ostatnio zmieniony przez mateoPZ Sob Sty 26, 2013 11:21 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 1:26 pm
|
|
|
W Eindhoven przed lotniskiem, na przystanku, sa automaty biletowe. Jest tez mily pan, ktory ewentualnie pomaga w obsludze. Bilet na pociag kupisz w automacie na dworcu. Tak, chodza i sprawdzaja. Biletow kasowac nie trzeba. Mozesz placic gotowka, ale musisz miec monety.
Powodzenia |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 4:49 pm
|
|
|
bagniaczka napisał/a: | W Eindhoven przed lotniskiem, na przystanku, sa automaty biletowe. Jest tez mily pan, ktory ewentualnie pomaga w obsludze. Bilet na pociag kupisz w automacie na dworcu. Tak, chodza i sprawdzaja. Biletow kasowac nie trzeba. Mozesz placic gotowka, ale musisz miec monety.
Powodzenia |
Lub w okienku |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|