Nie czyn drugiemu co tobie nie mile |
Autor |
Wiadomość |
taka sobie laska
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 12:13 pm
|
|
|
Strzala Justine,
Bardzo licze sie rowniez z twoja opinia,bo kazdy ma prawo ja miec.
Moze nie powinnam sie wtracac do atmosfery jak panuje/panowala na forum, ale "zmusila"mnie opinia niektorych rodakow przebywajacych jeszcze w kraju. Byc moze zaczynam to wszystko wyolbrzymiac,ale to nie tylko moje zdanie, ale innych internautow z Polski ze "by poznac Polaka nie musisz wyjezdzac za granice, mozesz go poznac juz wirtualnie bedac w kraju".
I tak troche zartem jesli chodzi o przerost formy nad trescia...
Jak wiadomo sa ludzie ktorzy przywiązuja uwagę do formy, a niektorzy na błahą treść . Ja opisalam rzeczywistość pozostawiając byc moze innym pokoleniom w spadku "dokumentację" tych lat.
Moze za x lat czytajac to bedziemy sie smiac...
Pozdrawiam |
_________________ Podobno wszystkie nauki poszly w las...
Moze by tak zrobic nagonke w tym lesie? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:41 pm
|
|
|
taka sobie laska napisał/a: | Strzala Justine,
Bardzo licze sie rowniez z twoja opinia,bo kazdy ma prawo ja miec.
Moze nie powinnam sie wtracac do atmosfery jak panuje/panowala na forum, ale "zmusila"mnie opinia niektorych rodakow przebywajacych jeszcze w kraju. Byc moze zaczynam to wszystko wyolbrzymiac,ale to nie tylko moje zdanie, ale innych internautow z Polski ze "by poznac Polaka nie musisz wyjezdzac za granice, mozesz go poznac juz wirtualnie bedac w kraju".
Pozdrawiam | widze ze pozujesz na forumowego straznika porzadku i calkiem to kupy sie nie trzyma, atmosfera na forum jest jaka jest i nic tego nie zmieni, przeciez przybywa wciaz nowych forumowiczow i zawsze wsrod... znajdzie sie ktos kto z czyms wyskoczy ...daj se na luz i nie powtarzaj tych niemal identycznych wypowiedzi w innych tematach... albo powiedz raz i wystarczy... sorki ale moze nie ma co sie czepiac kazdego zdania...i z igly robia sie widly.... jeszcze jedno .. jaka to opinia rodakow Cie zmusila i do czego? no bo naprawde nie wiem o czym jest ta cala dyskusja Pozdrawiam |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
Justine
Super gaduła
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Eindhoven
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 10:40 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | widze ze pozujesz na forumowego straznika porzadku i calkiem to kupy sie nie trzyma |
Wlasnie o to mi chodzi, nie widze powodu pisania i "rozwlekania" sie na temat oczywisty lub po prostu nieistniejacy.
Sorry ale mysle ze tak naprawde wiekszosc i tak ma gleboko w powarzaniu Twoje "zamieszanie" a jeszcze inna czesc w ogole tego nie zauwazyla... |
_________________ Work like you don't need the money,
Love like you've never been hurt,
And dance like no one's watching. |
|
|
|
|
pstrag
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 10:50 pm
|
|
|
witam
zrobila pani taki mlyn ,ze az sie nawrocilem.
pozdrawiam |
_________________ Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka |
|
|
|
|
anabolix
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 11:51 pm
|
|
|
Jak dla mnie to masz za duzo wolnego czasu lub w twoim zyciu nic sie nie dzieje ze wzielas sie za zbawianie swiata |
|
|
|
|
MAARIT
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 9 razy Wiek: 56 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 479
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 8:31 pm
|
|
|
Gochna ma racje tez nie wiem o czym ta cala dyskusja chcesz na siebie zwrocic uwage ? ,czy nie masz nic innego do roboty ? po prostu zalosny post |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 8:34 pm
|
|
|
czemu ja jeszcze tego nie zamknąłem |