NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ściągnięcie pieniedzy z konta przez Belasting.
Autor Wiadomość
Tom911
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 27, 2013 12:12 pm   Ściągnięcie pieniedzy z konta przez Belasting.

Witam.
Dzisiaj rano zauważyłem że Belasting ściągnął mi z konta pieniądze. Ściągnął je dwa razy na prawie takie same kwoty. Różnica 1 euro. Treść w przelewie dla oby dwóch transferów jest identyczna i wygląda tak:

GIRO 734657 BELASTINGDIENST BETALINGSKENM. 783779318Y3 OVERHEIDSVORDERING AANSLAG NR. 783779318Y3 BELASTINGDIENST 0800-0749

Niestety nie wiem za co i nawet nie mam pojęcia, z którym Belastingiem się w tej sprawie skontaktować.
Może , ktoś z Was miał podobny przypadek i potrafi mnie nakierować co z tym robić dalej.
Pozdrawiam

mavd 
Mega gaduła

Pomogła: 45 razy
Wysłany: Wto Sie 27, 2013 3:43 pm   

to jest za podatek drogowy

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Wto Sie 27, 2013 7:34 pm   

Tom911, mavd ma racje ze to za podatek drogowy ale w twojej sytuacji jest to sciagniete przez u.podatkowy z nakazem/wyrokiem do zaplaty , bo na wczesniejsze ponaglenia i upomnienia nie reagowales i do tej pory nie zaplaciles samodzielnie podatku drogowego .
Cofnac tego incasso tez nie mozesz a kazdy bank ma obowiazek wykona incasso z nakazam na zadanie u.podakowego .
Cytat:
Wanneer doen wij een overheidsvordering?

U heeft een dwangbevel ontvangen, maar betaalt nog steeds niet. Het bedrag dat u moet betalen, schrijven wij dan van uw bankrekening af.

http://www.belastingdiens...rheidsvordering

Odpowiedz do tematu