Wysłany: Wto Sie 27, 2013 12:12 pm Ściągnięcie pieniedzy z konta przez Belasting.
Witam.
Dzisiaj rano zauważyłem że Belasting ściągnął mi z konta pieniądze. Ściągnął je dwa razy na prawie takie same kwoty. Różnica 1 euro. Treść w przelewie dla oby dwóch transferów jest identyczna i wygląda tak:
Niestety nie wiem za co i nawet nie mam pojęcia, z którym Belastingiem się w tej sprawie skontaktować.
Może , ktoś z Was miał podobny przypadek i potrafi mnie nakierować co z tym robić dalej.
Pozdrawiam
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
Wysłany: Wto Sie 27, 2013 7:34 pm
Tom911, mavd ma racje ze to za podatek drogowy ale w twojej sytuacji jest to sciagniete przez u.podatkowy z nakazem/wyrokiem do zaplaty , bo na wczesniejsze ponaglenia i upomnienia nie reagowales i do tej pory nie zaplaciles samodzielnie podatku drogowego .
Cofnac tego incasso tez nie mozesz a kazdy bank ma obowiazek wykona incasso z nakazam na zadanie u.podakowego .
Cytat:
Wanneer doen wij een overheidsvordering?
U heeft een dwangbevel ontvangen, maar betaalt nog steeds niet. Het bedrag dat u moet betalen, schrijven wij dan van uw bankrekening af.