Przesunięty przez: Gochna H Śro Lut 27, 2013 9:49 pm |
Rozliczenie w Holandii a Polskie prawo???? |
Autor |
Wiadomość |
dorota w
Super gaduła
|
Wysłany: Czw Mar 07, 2013 5:44 pm
|
|
|
darkis napisał/a: | A zauwazylem iz program z Belastingu ma w tym roku wiecej danych , miedzy innymi dane z rachunkow bankowych.
Kolego powyzej jest masz cos co napisania do swego ziomala, to napisz mu na PW, a nie meczysz nasz tutaj swoja korespondencja.
Pozdrawiam |
Konkurencji coś nie pasuje? - i tak jesteśmy najlepsi! Gochna , nie krzycz - nie mogłam się powstrzymać... - już więcej nie będę . |
|
|
|
|
jaroslaw
Nieśmiały użytkownik falubaz
|
Wysłany: Czw Mar 07, 2013 6:37 pm
|
|
|
Ok przepraszam wszystkich.Darkis wyluzuj. Tez juz wiecej nie bede cie zameczal.Glowe posypuje popiolem.Pozdro |
_________________ falubaz to magia!!!-falubaz to my!!! |
|
|
|
|
bbbjx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 30, 2013 8:01 pm rozliczenie
|
|
|
A ja mam taki inny problem. Bo pracowałem w Holandii ostatnie 2 tyg tamtego roku. I się nie rozliczyłem w Polsce. Czy teraz jak będę się rozliczać mam doliczyć dochód do tego jarografu czy mam to zostawić. Bo te pieniądze z tamtych 2 tyg dostałem w nowym roku. Niby jeszcze facet z urzędu skarbowego powiedział ze mam to zostawić i się nie rozliczać i teraz nie wiem... |
|
|
|
|
mbn
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Gru 02, 2013 1:48 am
|
|
|
Liczy sie data uzyskania przychodu a nie swiadczenia pracy, czyli "zeszly rok sie nie liczy".
PS. Nie ma czegos takiego jak jarograf, sprawdz jeszcze raz jak to sie pisze. |
|
|
|
|
bbbjx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 1:18 pm
|
|
|
jak nie ma takiego czegoś jak jarograf jak jest. To jest rozliczenie z podatku z Holandii. Dostałem takie rozliczenie Holandii. Dokładnie sie pisze JAAROPGAAF. Czepiasz się szczegółów, większość osób tak mówi i pisze. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 5:29 pm
|
|
|
bbbjx,
ale poprawna nazwa to Jaaropgaaf |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Gru 03, 2013 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|