Dwa szwy i co dalej..... |
Autor |
Wiadomość |
agent007
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2014 9:40 pm Dwa szwy i co dalej.....
|
|
|
Witam,
mam problem -pytanie ...jak większość na tym forum.Co robić?
W Pl miałem założone dwa szwy na małej ranie.Wszystko się zagoiło prawidłowo .Po 10 dniach mam szwy usunąć.
Przebywam w Holandii 2 lata ale nie rejestrowałem się u lekarza rodzinnego bo nie choruje i nie zamierzam...W takiej sytuacji na "operacje" zdjęcia szwów mam sie udać do szpitala,rejestrowac się u lekarza rodzinnego ...a może pójśc do zakładu kosmetycznego?
Pytam gdzie będzie szybciej i ...ekonomicznej-czytaj taniej
będę wdzięczny za każdy komentarz ,za każdą radę.
pozdrawiam
a. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
agent007
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2014 11:15 pm
|
|
|
Gohna H dzięki za linka.....biorę pod uwagę wszystkie tam zawarte myśli....ale na rejestracje u rodzinnego nie mam czasu i tak sobie pomyślałem,że może ktoś na forum się znajdzie-kto z zamiłowania jest siostrą Marusią i wyciągnie mi te dwa szewki.Oczywiście za opłatą..nie ma to tamto...Gdyby coś to mieszkam w Rotterdamie.....
serdeczności
a.
[ Dodano: Pią Cze 27, 2014 11:18 pm ]
Ach ta dysleksja..... no pewnie że ,GOCHNA H |
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła

Wiek: 43 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: s-Hertegonbosch
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 6:52 am
|
|
|
.................ale na rejestracje u rodzinnego nie mam czasu i tak sobie ....., To co ty chłopie chcesz, myslisz że ktoś przyjedz\ie do domu i zrobi wszytsko za ciebie.???? no nie czy ludzie z POlski juz totalnie nie myślą..... Z drugie strony jeśli zdrowie przekladasz na pieniądze to powodzenia........ |
_________________ Jak dobrze zrozumieć wreszcie, że życie nabiera dopiero wtedy sensu i znaczenia, gdy toczy się zgodnie z własnymi potrzebami, rytmem własnego oddechu, a przede wszystkim własnym wyobrażeniem |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 8:38 am
|
|
|
Dwa male szwy to sam mozesz wyciagnac. Przetnij i wyciagnij i tyle. Zadna filozofia. |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 1:44 pm
|
|
|
agent007,
I tak zamelduj sie u lekarza domowego, pare minut roboty, a tak jak Dr.Lecker pisze moze byc ci potrzebny w Holandii. Mozesz byc zapisany i nigdy do niego do chodzic, ale jak cos sie stanie, to lekarz domowy jest podstawa (nawet z pierwszej pomocy tutaj moga cie odeslac do lekarza domowego, jesli ocenia ze przezyjesz). |
|
|
|
|
agent007
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 10:26 pm
|
|
|
Zrobie tak ja radzi-doktorlecker ( co prawda wyczuwam troszku hejtu ...ale to norma) i jak GeraltRivia -a tutaj wyczuwam szczerą radę.... ...ale najbliższy jest mi feel_x ale....przedmiotowe szwy mam na głowie,więc samemu to niekoniecznie......
pozdrawiam wszystkich
a. |
|
|
|
|
|