NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Panicelinka
Wto Maj 03, 2016 8:44 pm
nie odwołana wizyta u lekarza
Autor Wiadomość
aga1713
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 12, 2016 4:29 pm   nie odwołana wizyta u lekarza

witam i od razu przechodzę do sedna sprawy.
Umowiłam się na wizytę do lekarza w pazdzierniku ale nie poszłam a takze jej nie odwołałam. dopiero nie dawno dowiedziałam sie że nie wstawienie się na umowioną wizytę płaci się. to prawda? w jaki sposób mam uregulować dług? w tamtej przychodni nie mam karty. podałam przez telefon nazwisko i datę urodzenia.
Z góry dziękuję za pomoc

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 4:44 pm   

aga1713 napisał/a:
dopiero nie dawno dowiedziałam sie że nie wstawienie się na umowioną wizytę płaci się. to prawda?
tak to prawda . Coraz wiecej szpitali , lekarzy , dentystow itd za nie odwolanie spotkania wysyla rachunek do zaplaty. Nie jest to jeszcze dopasowywane w wszystkich wypadkach . Od czego to zalezy nie mam pojecia , moze od dobrej woli medyka lub od ilosci nie odwolanych wizyt .
aga1713 napisał/a:
w jaki sposób mam uregulować dług?
poczekac na rachunek lub zapytac u zrodla ile i na jaki rachunek ma pani przelac .
Ostatnio zmieniony przez baileys Pią Lut 12, 2016 4:46 pm, w całości zmieniany 1 raz  

aga1713
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 12, 2016 4:58 pm   

rachunku nie dostane bo nie podawałam swojego adresu zamieszkania. Wtedy nie byłam jeszcze nigdzie zameldowana. nie pamiętam gdzie dzwoniłam...:/ więc może ujdzie mi to płazem. a znasz ten numer +31 10 714 1067? wydaje mi się ze to w tej sprawie dzwonił bo gdy odebrałam usłyszałam automatyczną wiadomość, zrozumiałam z niej tyle ze mam coś zapłacić.

Odpowiedz do tematu