Przesunięty przez: Panicelinka Wto Maj 03, 2016 8:44 pm |
nie odwołana wizyta u lekarza |
Autor |
Wiadomość |
aga1713
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 4:29 pm nie odwołana wizyta u lekarza
|
|
|
witam i od razu przechodzę do sedna sprawy.
Umowiłam się na wizytę do lekarza w pazdzierniku ale nie poszłam a takze jej nie odwołałam. dopiero nie dawno dowiedziałam sie że nie wstawienie się na umowioną wizytę płaci się. to prawda? w jaki sposób mam uregulować dług? w tamtej przychodni nie mam karty. podałam przez telefon nazwisko i datę urodzenia.
Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 4:44 pm
|
|
|
aga1713 napisał/a: | dopiero nie dawno dowiedziałam sie że nie wstawienie się na umowioną wizytę płaci się. to prawda? | tak to prawda . Coraz wiecej szpitali , lekarzy , dentystow itd za nie odwolanie spotkania wysyla rachunek do zaplaty. Nie jest to jeszcze dopasowywane w wszystkich wypadkach . Od czego to zalezy nie mam pojecia , moze od dobrej woli medyka lub od ilosci nie odwolanych wizyt . aga1713 napisał/a: | w jaki sposób mam uregulować dług? | poczekac na rachunek lub zapytac u zrodla ile i na jaki rachunek ma pani przelac . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Pią Lut 12, 2016 4:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
aga1713
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 4:58 pm
|
|
|
rachunku nie dostane bo nie podawałam swojego adresu zamieszkania. Wtedy nie byłam jeszcze nigdzie zameldowana. nie pamiętam gdzie dzwoniłam...:/ więc może ujdzie mi to płazem. a znasz ten numer +31 10 714 1067? wydaje mi się ze to w tej sprawie dzwonił bo gdy odebrałam usłyszałam automatyczną wiadomość, zrozumiałam z niej tyle ze mam coś zapłacić. |
|
|
|
|
|