Biuro pracy nie reaguje na zgłoszenie nietrzeźwego kierowcy |
Autor |
Wiadomość |
mirrorsedge
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Kwi 20, 2016 7:28 pm Biuro pracy nie reaguje na zgłoszenie nietrzeźwego kierowcy
|
|
|
Witam! Mam taki problem, jakiś czas temu zostalam zatrudniona przez biuro pracy. Do pracy jeżdżę z pewna osoba, z którą również mieszkam i tu zaczynają się schody gdyż on pijany w weekend wsiada do auta, a w poniedziałek jest taki skacowany, ze aż strach z nim jechac i czuć od niego alkohol! Zreszta on codziennie przed praca wypija sobie dwa piwa, na moje skargi, ze sobie nie życzę by pil jak ma mnie zawieźć do pracy stwierdza, ze nie mam czego się bać gdyż nawet po pijaku czuje się pewnie za kierownicą..zgłaszałam to w biurze i powiedzieli, ze się tym zajmą i jakoś się tym nie zajęli, dziewczyny z samochodu tez to dawno zglaszaly i biuro nic z tym nie zrobiło, dalej jeździ! Zastanawiam się czy jak biuro nic z tym nie robi czy nie zgłosić tego na policję, nie wiecie jak tutaj policja reaguje na anonimowe zgłoszenie? Zadzwonilabym i powiedziałabym, ze kierowca samochodu o tych numerach rejestracyjnych jest nietrzeźwy, a tak jest w każdy weekend! Nie wiecie, zajmą się tym? Chyba to jest jedyne wyjście skoro biuro to olewa, mój brat powiedział, ze już dawno by zadzwonił na policję bo przeciez może kogoś zabić , a z innych źródeł wiem, ze juz kiedyś spowodował wypadek po pijanemu.. |
Ostatnio zmieniony przez mirrorsedge Śro Kwi 20, 2016 7:30 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Śro Kwi 20, 2016 8:25 pm
|
|
|
mirrorsedge,
o ile to nie temat podpucha, bo widze ze nie piszesz z Holandii
podaj na forum nazwe biura pracy / adres i numery rejestracyjne auta,
zobaczysz jak szybko sprawa bedzie naglosniona !! |
|
|
|
|
mirrorsedge
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2016 4:57 am
|
|
|
Dzień dobry!
Właśnie ten temat to żadna podpucha..wiem, ze jest to nieprawdopodobne ale jednak..w mojej byłej agencji, mimo ze warunki mieszkaniowe byly gorsze i lubila oszukiwać takie coś by nie przeszlo..ja mieszkam w Holandii tylko w firmowym mieszkaniu nie ma internetu dlatego pisze z telefonu..nie chce tu na forum podawać żadnych danych, chce to zrobić anonimowo przez policję dlatego pytam się czy zareagują na takie zgłoszenie |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2016 11:30 am
|
|
|
mirrorsedge napisał/a: | chce to zrobić anonimowo przez policję dlatego pytam się czy zareagują na takie zgłoszenie |
skoro podjelas juz decyzje o zgloszeniu anonimowym to jaki sens ma pytanie jak zareaguja ? zareaguja bo musza maja to w swoim przykazaniu .
https://www.politie.nl/th...ad-anoniem.html
pozdrawiam |
|
|
|
|
|