NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Biuro pracy nie reaguje na zgłoszenie nietrzeźwego kierowcy
Autor Wiadomość
mirrorsedge
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Kwi 20, 2016 7:28 pm   Biuro pracy nie reaguje na zgłoszenie nietrzeźwego kierowcy

Witam! Mam taki problem, jakiś czas temu zostalam zatrudniona przez biuro pracy. Do pracy jeżdżę z pewna osoba, z którą również mieszkam i tu zaczynają się schody gdyż on pijany w weekend wsiada do auta, a w poniedziałek jest taki skacowany, ze aż strach z nim jechac i czuć od niego alkohol! Zreszta on codziennie przed praca wypija sobie dwa piwa, na moje skargi, ze sobie nie życzę by pil jak ma mnie zawieźć do pracy stwierdza, ze nie mam czego się bać gdyż nawet po pijaku czuje się pewnie za kierownicą..zgłaszałam to w biurze i powiedzieli, ze się tym zajmą i jakoś się tym nie zajęli, dziewczyny z samochodu tez to dawno zglaszaly i biuro nic z tym nie zrobiło, dalej jeździ! Zastanawiam się czy jak biuro nic z tym nie robi czy nie zgłosić tego na policję, nie wiecie jak tutaj policja reaguje na anonimowe zgłoszenie? Zadzwonilabym i powiedziałabym, ze kierowca samochodu o tych numerach rejestracyjnych jest nietrzeźwy, a tak jest w każdy weekend! Nie wiecie, zajmą się tym? Chyba to jest jedyne wyjście skoro biuro to olewa, mój brat powiedział, ze już dawno by zadzwonił na policję bo przeciez może kogoś zabić , a z innych źródeł wiem, ze juz kiedyś spowodował wypadek po pijanemu..
Ostatnio zmieniony przez mirrorsedge Śro Kwi 20, 2016 7:30 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Panicelinka 
MODERATOR
panicelinka

Pomogła: 36 razy
Wysłany: Śro Kwi 20, 2016 8:25 pm   

mirrorsedge,

o ile to nie temat podpucha, bo widze ze nie piszesz z Holandii

podaj na forum nazwe biura pracy / adres i numery rejestracyjne auta,
zobaczysz jak szybko sprawa bedzie naglosniona !! :029:

mirrorsedge
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Kwi 21, 2016 4:57 am   

Dzień dobry!
Właśnie ten temat to żadna podpucha..wiem, ze jest to nieprawdopodobne ale jednak..w mojej byłej agencji, mimo ze warunki mieszkaniowe byly gorsze i lubila oszukiwać takie coś by nie przeszlo..ja mieszkam w Holandii tylko w firmowym mieszkaniu nie ma internetu dlatego pisze z telefonu..nie chce tu na forum podawać żadnych danych, chce to zrobić anonimowo przez policję dlatego pytam się czy zareagują na takie zgłoszenie ;)

Panicelinka 
MODERATOR
panicelinka

Pomogła: 36 razy
Wysłany: Czw Kwi 21, 2016 11:30 am   

mirrorsedge napisał/a:
chce to zrobić anonimowo przez policję dlatego pytam się czy zareagują na takie zgłoszenie

skoro podjelas juz decyzje o zgloszeniu anonimowym to jaki sens ma pytanie jak zareaguja ? zareaguja bo musza maja to w swoim przykazaniu .

https://www.politie.nl/th...ad-anoniem.html

pozdrawiam

Odpowiedz do tematu