Polacy - mężowie Holenderek |
Autor |
Wiadomość |
Sylwo
Nieśmiały użytkownik Sylwek
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 2:56 pm Polacy - mężowie Holenderek
|
|
|
Wywołuję temat, bo jestem zainteresowany, a nie znalazłem nic na ten temat na forum. |
|
|
|
|
baba jaga
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 466 Skąd: Z klanu Nosferatu
|
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 425 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 3:37 pm Re: Polacy - mężowie Holenderek
|
|
|
Sylwo napisał/a: | Wywołuję temat, bo jestem zainteresowany, a nie znalazłem nic na ten temat na forum. |
Sylwo, a co Ci do glowy przychodzi z tym:"wywoluje"?
Temat moze zostac o ile naprawde beda sie wypowiadac mezowie /narzeczeni/chlipacy/przyjaciele/partnerzy holenderek
|
|
|
|
|
Sylwo
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 4:03 pm
|
|
|
Ad baba jaga: dlaczego temat ma być śliski? Czy temat "Polki żony Holendrów" nie jest śliski? Jaka to różnica? Czy wolno rozmawiać tylko w jedną stronę a w grugą to już ślisko? Nie nie jestem złośliwy, ale nie rozumiem....
Ad Renata H: dziękuję za zrozumienie. Właśnie mam nadzieję, że znajdą się tu ludzie - męźczyźni i ich opinie na ten. Jest mnóstwo tematów na których panie dyskutują sobie o swoich kobiecych sprawach. Czy nie ma prawa być temat, na którym mężczyźni pogadają sobie o tym jak żyje się z Holenderkami? |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 4:05 pm
|
|
|
Obydwa tematy są śliskie, więc rozumiem co baba jaga miała na myśli, lecz temat zostaje otwarty. Jeżeli dyskusja będzie grzecznie prowadzona, to nie będzie żadnych problemów . Więc wypowiadajcie się panowie . |
|
|
|
|
Sylwo
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 4:40 pm
|
|
|
A ja nie rozumiem, dlaczego w domyśle zkłada się jakieś jak się domyślam świństwa. Mnie chodzi o wymianę zdań i doświadczeń z facetami, którzy żyją z Holenderkami. Dlaczego temat ma być gorszy od analogicznego, na którym mówi się o życiu Polek z Holendrami? Nie rozumiem..... |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 4:45 pm
|
|
|
Sylwo nikt nie mówi, że jest gorszy i znamy Twoje zamiary. My tylko uprzedzamy, że ma być pisanie na temat i porządek. Skoro jest temat o żonach Holendrów, to może być w drugą stronę, nie ma problemu . Chodzi tylko o to, że takie tematy są ogólnie 'śliskie' jak to nazwała baba jaga, dlatego tylko uprzedzamy z góry. Jak dyskusja będzie wyglądała jak w tamtym, to wszystko będzie ok . |
|
|
|
|
Sylwo
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 5:15 pm
|
|
|
Niestety, mogę gwarantować tylko za siebie. |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 9:53 pm
|
|
|
No dobrze, temat jest jak najbardziej spoko (juz to wszyscy ustalilismy ) a teraz tylko czekamy az sie tu zjawia panowie i opowiedza o swoich zwiazkach z holenderkami |
|
|
|
|
Kuba
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 76 Skąd: Zoetermeer/Gdynia
|
Wysłany: Śro Mar 19, 2008 12:09 pm
|
|
|
cos nie ma chetnych he he jedna poczciwy schabowy lepszy od frikandeli pozdrawiam |
_________________ Tak jestem honofobem
GA 1929 |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:22 am
|
|
|
He he he to moze ja cos dodam:
moj maz ma kolege holendra ktoego siostra wyszla za maz za polaka i nie dosc ze wcale nie musial on "przerabiac" frykadelke na schabowego po prostu jego holenderska rodzina lubi polski bigos oraz pierogi... - to tak dodaje zeby w koncu juz choc jeden polski mezczyzna w Holandii mial ta holenderska zone
Czyli Kuba, wychodzi na to ze jednak nie kazdy polak przy wyborze zony wcale nie sugeruje sie swoimi kulinyrnami upodobaniami czy zdolnosciami kuchennymi zony lecz uczuciem, a jesli mu sie zechce typowo polskie jedzenie to po prostu zakasuje rekawki i sam je z przyjemnoscia przyzadza na czym rowniez korzysta cala rodzina nawet ta holenderska...
A dla coponiektorych to on pewnie wyglada jak glupek bo przeciez mogl wziasc sobie polke ktora po powrocie meza z pracy by sama wlaczyla telewizor na ulubiony mezowski program, zimne piwko z lodowki przyniosla i podstawila pod nos tace z goracym bigosem i ..... schabowym
Kuba kolejny raz utwierdzasz tu na forum kobiety ze do polskiego mezczyzny droga do serca po prostu konczy sie na zoladku |
Ostatnio zmieniony przez Renata_H Czw Mar 20, 2008 10:23 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Magda W
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 553 Skąd: Zoetermeer / Gdynia
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:59 am
|
|
|
Reniu bo Kubus lubi jesc hihi wiem cos o tym juz od prawie 5 lat kotleciki z piersi kurczaka to jego ulubione danie |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć |
|
|
|
|
Renata_H
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 11:10 am
|
|
|
Magda W napisał/a: | Reniu bo Kubus lubi jesc hihi wiem cos o tym juz od prawie 5 lat kotleciki z piersi kurczaka to jego ulubione danie |
Zobacz jaki spryciarz z tego Twojego Kubusia, a nam oczy probuje mydlic tym tradycyjnym polskim schabowym
Moj maz tez nie polak ani holender ale bardzo lubi kotlety z piersi kurczaka ala schabowy |
|
|
|
|
GWEN
Poczatkujacy NIEPOWTARZALNA
Wiek: 47 Dołączyła: 16 Mar 2008 Posty: 18 Skąd: AMSTERDAM
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 5:29 pm
|
|
|
HEJ dziewczyny,kobiety,zony i matki,Ja pozwole sobie dodac,ze Nasi kochani Polacy-chlopcy,mezczyzni,maja bardzo rzadko,sporadycznie,albo wcale ta przyjemnosc lub,nieprzyjemnosc bycia mezem Holenderki??Dlaczego??Bo holenderki kochaja facetow z gruba kasa,a nasi niestety tez jej(kasy)zaduzo niemaja.A jak juz maja no to Holenderka sie pokusi>...Pytania? |
_________________ "OCZY SA ZWIERCIADLEM DUSZY" JAKIES PYTANIA??? |
|
|
|
|
Sylwo
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 7:08 pm
|
|
|