NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: ajax4ever
Sob Maj 03, 2008 11:10 am
Zdrada i oszustwo...
Autor Wiadomość
baba jaga 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Śro Kwi 30, 2008 10:34 pm   

Taaaaaa z masełkiem :112:

wiolka2 
Gaduła

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 2:19 pm   

i dodaj troche dzemu- bedzie smaczniejsze

[ Dodano: Czw Maj 01, 2008 2:21 pm ]
a swoja droga jestes bardzo pewna siebie i oby cie to nie zgubilo!

tessa35 
tessa35

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 3:09 pm   

Dziekuje wszystkim za uwagi dotyczace Julia30..nie wiedzialam ze nie jestem sama w swoich odczuciach.
Kilka osob zareagowalo na moj post i napisalo mi na prywatna skrzynke o swoich ''doswiadczeniach'' z ta pania.
Ja musze stwierdzic ze to na pewno nie lipa i ze w pewnym momencie bylo mi dosc trudno kiedy nawet w nocy potrafila zaklocic nam spokoj telefonami.
Zakonczyl on w koncu te znajomosc gdyz bardzo odbijalo sie to na naszym zwiazku.
Chcialabym uczulic inne uczestniczki forum na sprawy tu poruszane.
Najlepiej jest jednak przyjac jakis dystans do takich spraw. Nie wszystko co jest napisane musi byc prawda.
domyslam sie ze sa rowniez takie osoby ktore wierzytelnosc tego postu tez moglyby podwazyc.To ich sprawa. Ja mialam swoja wlasna historie z Julia30 i nie chcialbym takiej wiecej przezyc. Moj maz tez sie przestraszyl bo nie spodziewal sie ze sprawy przybiora az takiego rozpedu.Ona po prostu nie dawla o sobie zapomiec, i chyba moja osoba wcale jej w tym nie przeszkadzala.
Mysle droga Julio ze powinnas sie moze bardziej skupic na swojej coreczce a nie na tym ze swedzi cie tu czy tam.
Sorki za te ''metafore''ale az mnie kordzilo a na ordynarniej nie pozwala mi kultura.
Bardzo bylabym ciekawa co sama Julia30 ma do napisania na ten temat, z tego co widzialam byla juz na forum i na pewno czytala te reakcje...Co nie pozwala jej na odpowiedz?
milego dnia
T

baba jaga 

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 3:55 pm   

Tessa uwazam ze nie FER postapilas pisac o swoich sprawach i wytykac palcem osobe z nickiem Julcia.Mysle ze te sprawy typu malzonek,zona,kochanka zalatwia sie inaczej,DYSKRETNIEJ (prywatnie) a nie oczernianie na publicznym forum.
Nie znam Julci osobiscie ani rowniez ciebie,dlatego ani mnie to "ziebi ani grzeje"...ale gdyby byla moja kumpelka inna bylaby moja reakcja !

Uwazam ze jest to sprawa tylko i wylacznie wasza i nie mieszajcie w to inne osoby.
Ty,Julcia i twoj malzonek i wsio.Wasz "trojkacik"!

Jesli mialas ochote na wyzalenie sie i otrzymania kilka rad moglas zrobic to jak ona(Julcia) a nie rzucajac imionami i zwalania winy na nia! Masz jeszcze inna opcje:napisz do przyjaciolki !

Wina stoi zawsze po dwoch stronach, w tym wypadku nie wiemy i nie dowiemy sie po kogo stronie wieksza....czy Julci czy twojego malzonka !!!
Nikt za nikogo nie żyje.
Takie jest moje zdanie...

PZDR
Ostatnio zmieniony przez baba jaga Czw Maj 01, 2008 4:02 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Witch01 
Mega gaduła
Witch

Pomogła: 57 razy
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 4:11 pm   

Tessa35 zycze Ci wszystkiego dobrego i ciesze sie,ze odzyskalas wreszcie spokoj.
Napisalas co mialas do przekazania i nie widze w tym nic niewlasciwego,tym bardziej,ze sama Julia30 zalozyla watek o swoim prywatnym zyciu.Serdecznie Cie pozdrawiam :039:

dutch
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 4:33 pm   

Witch01 napisał/a:
Tessa35 zycze Ci wszystkiego dobrego i ciesze sie,ze odzyskalas wreszcie spokoj.
Napisalas co mialas do przekazania i nie widze w tym nic niewlasciwego,tym bardziej,ze sama Julia30 zalozyla watek o swoim prywatnym zyciu.Serdecznie Cie pozdrawiam :039:

Zgadzam sie z kazdym slowem zawartym w cytowanym przeze mnie poscie .
Tesso,nie ma nic niestosownego,ze zdecydowalas sie napisac o swoich doswiadczeniach z Julcia :083: .Pozdrawiam i gratuluje wyrozumialosci wobec meza.

elzunia
Gaduła

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 5:18 pm   

baba jaga napisał/a:
Uwazam ze jest to sprawa tylko i wylacznie wasza i nie mieszajcie w to inne osoby.
Ty,Julcia i twoj malzonek i wsio.Wasz "trojkacik"!

Jesli mialas ochote na wyzalenie sie i otrzymania kilka rad moglas zrobic to jak ona(Julcia) a nie rzucajac imionami i zwalania winy na nia! Masz jeszcze inna opcje:napisz do przyjaciolki !

A Ja sie zgodze z ta wypowiedzia,bo jak wiadomo kij ma zawsze dwa konce-My poznalismy tylko jeden koniec tego kija. To jest prywatna sprawa tych osob i powinni to zalatwiac poza fotrum publicznym- jest powiedzenie,ze swoje brudy pierze sie w domu-czy jakos tak.
Poza tym powinnas miec pretensje do meza, bo dziwne jest to ze dzwonil do Niej ,chcial pomagac...To kobieta kobiecie niby powinna pomagac i radzic w takich sprawach wiec po co Twoj maz byl taki uczynny?
Zreszta wszystko to jakies dziwne, zagmatwane i grubymi nicmi szyte

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:05 pm   

tessa35,[quote]
Cytat:
Najlepiej jest jednak przyjac jakis dystans do takich spraw. Nie wszystko co jest napisane musi byc prawda.
swiete slowa.... :033:

( ͡° ͜ʖ ͡°).

ohmin 
Gaduła

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:29 pm   

ot.. to to to......

tessa35 
tessa35

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 7:27 am   

To juz chyba moja ostatnia wypowiedz na ten temat.
Dlaczego pisalam o tym? Bo ja akurat mialam zle doswiadczenia z pania J.
Inni forumowicze przestrzegaja przed nieuczciwymi firmami czy przewoznikami. Ja przed pewna osoba. I zadna Baba Jaga czy Zwirek i Muchomorek mi tego nie zabronia.
Jestem zwolenniczka zwalczania glupoty , chamstwa i nieuczciwosci. Ale jesli jacys ludzie czemus takiemu przyklaskuje to ich sprwa.
W sumie ktos zaczal ten temat: dosc intymny i pelen osobistych zwierzen. Czy ktos sie spodziewal ze beda tu same smieszne historie?? Nie, osobiste. I czesto pelne lez i tragedii.
Moja moze taka nie byla ,ale nie rozumiem napasci pewnych osob na mnie. Pisalam na temat pzreciez, nie pomylilam forum. A osobiscie z ta pania nie zamierzam sie komunikowac. Moze osoby ktore caly czas sugeruja trojkaty cos z nimi maja wspolnego. Ja nie, i nie zamierzam.
Jesli jest sie tak jeszcze nierozwinietym w pelni to moze lepiej nie wchodzic na takie forum i nie krytykowac czyichs osobistych doswiadczen. BO CHYBA TEGO DOTYCZYL TEN TEMAT?
T

baba jaga 

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 8:15 am   

Tessa

Cytat:
I zadna Baba Jaga czy Zwirek i Muchomorek mi tego nie zabronia.

Zwirek i Muchomorek sie nie wypowiedzial.... :081:

Nie zabronilam ci,skoro napisalas w watku i udzielasz sie na forum,musisz !powtarzam prawie zawsze,liczyc sie ze bedzie odpowiedz na twoj post... albo za albo przeciw.Nikt nie musi ci przytakiwac ze dobrze zrobilas.
Bo ja mam inne zdanie na ten temat.I napisalam ci co o tym sadze.I to jest moja opinia na to i szanuje zdanie innych i uczyn to ty!
Staram sie zawsze pisac ..."uwazam"..."to jest moje zdanie"....i nikt mi tego nie zabroni.
Spox ze masz takie doswiadczenia z ta pania J (jak ja teraz inaczej nazywasz,nie wymieniajac raptem jej nicka...), ale to co piszesz to dziecinada.

A moze ty klamiesz..a moze to najpierw ty rozwalilas zwiazek Julci ? Nie wiem powtarzam jeszcze raz ...ale najechalas na osobe,nazwalas po imieniu,osadzasz ja,oczernilas.Po co? Ulzylo ci? Powtorze jescze raz robi sie to inaczej...to bardzo intymna sprawa.

Cytat:
Jesli jest sie tak jeszcze nierozwinietym w pelni to moze lepiej nie wchodzic na takie forum i nie krytykowac czyichs osobistych doswiadczen

Poczytaj jeszcze raz inne posty...Nikt nie krytykuje twoich doswiadczen(przyp.) tylko to (bynajmniej ja)....ze zwalasz wine na osobe,podajac jej imie, a dziewucha moze nie winna.Ona ma tu tez znajomych...nie zapomnij!

A kijek ma dwa konce...ktos inny tu chyba tez jeszcze nawalil, nie sadzisz...???

Ah...typowo polski temat....jak nie narzekanie w poczekalni lekarskiej to oczernianie i mieszanie ludzi z blotem za ...byc moze za nic.

Mam nadzieje ze Julcia nie wypowie sie na ten temat(jesli nawet ty masz racje)...bo tak jak napisalas
Cytat:
Najlepiej jest jednak przyjac jakis dystans do takich spraw. Nie wszystko co jest napisane musi byc prawda

i ktos to sprytnie zauwazyl!

I jeszcze ....

Usmialy mnie tylko twoje slowa...:
Cytat:
Moj maz po skontaktowaniu sie z nia nie mogl odpedzic sie od jej telefonow

Cytat:
Moj maz tez sie przestraszyl bo nie spodziewal sie ze sprawy przybiora az takiego rozpedu.

:031:

PZDR

RobKAM 

Pomogła: 17 razy
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 8:36 am   

tessa35 napisał/a:
Jesli jest sie tak jeszcze nierozwinietym w pelni to moze lepiej nie wchodzic na takie forum i nie krytykowac czyichs osobistych doswiadczen

No masz racje,co tez czyncie.

brzoza34 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 2:49 pm   

witajcie, rozumiem postepowanie troche postepowanie Tessy, na pewno pisala powodowana zloscia, baba jaga tego nie rozumie. I szybko tego nie zrozumie bo pewnie nigdy nie byla w takiej sytuacji i oby szybko nie byla.
Ciekawa jestem czy rowniez myslalaby rozsadnie.

[ Dodano: Pią Maj 02, 2008 2:50 pm ]
troche namotalam to zdanie..ale ten kto chce odczyta wlasciwy sens :033:

RobKAM 

Pomogła: 17 razy
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 4:53 pm   

brzoza34 napisał/a:
baba jaga tego nie rozumie.

Chyba rozumie,bo nie doczytalam sie zeby powiedziala ze nie rozumie.Po prostu glownie chodzi o to,ze takie wiadomosci i zarzuty trudno zweryfikowac,zwlaszcza jak tylko jedna strona sie wypowiada.

Justine 
Super gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 5:11 pm   

A ja uwazam, ze forum to nie miejsce na zalatwianie osobistych spraw, wypowiadanie sie na temat pojedynczych osob itp... od tego mamy priv.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi