LEBARA ostrzezenie. |
Autor |
Wiadomość |
anna
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 6:54 pm LEBARA ostrzezenie.
|
|
|
Witajcie.
Chcialam was ostrzec przed ta firma. Obecnie zostalam oszukana przez LEBARE na okolo 50 do 60 EUR. Piniadze poprostu znikaly z konta. Oczywiscie probowali mi wcisnac kit ze wyslalam sms po dzwonki lub cos w tym rodzaju. Jest to naturalnie nieprawda, a pieniadze sobie znikaly nawet jak nie dzwonilam i nie wysylalam smsow. Skontrolujcie czy u was sie nie dzieje podobnie. Sprawdzcie ile macie kasy na koncie, nastepnie wylaczcie tel i wlaczcie go spowrotem i znowu sprawdzcie stan konta, mi w ten wlasnie sposob znikaly pieniadze. Zwykli zlodzieje, nic wiecej nie moge napisac, bo brak mi slow, a nie mam ochoty na przklinanie.
Mam nadzieje ze zadnego z was to nie spotkalo.
pozdrawiam Ania |
|
|
|
|
xenon
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 5:08 pm
|
|
|
Witam.Mi w dodatku biorą kase jak dzwonie do Polski i nikt nie odbiera np. 30s. sygnał i płace jak za rozmowe. |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 5:28 pm
|
|
|
Zmienic na GT |
|
|
|
|
ohmin
Gaduła

Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 128 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 6:36 pm
|
|
|
Coccolinco, Jaśniej proszę. ::D:D |
|
|
|
|
mpiotrek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:19 pm
|
|
|
Ja tam polecam albo Lycamobile:
1. Rozmowy tańsze niż w Lebara
2. Pomiędzy użytkownikami Lycamobile rozmowa do 30 min za free (tylko się płaci za rozpoczęcie połączenia)
3. 50% doładowania gratis
4. na stronie http://www.polskalyca.nl/ możliwość wygrania 500 Euro doładowania
albo Vectone mobile
1. Rozmowy w cenie takiej jak Lyca
2. Pomiędzy użytkownikami rozmowa do 10 min za free (tylko się płaci za rozpoczęcie połączenia)
3. 100% doładowania gratis (10 euro= 20 euro na rozmowy)
4. Połączenia przychodzące w roamingu (każde do 10 miinut) w 100 krajach w tym Polsce są darmowe!
5. Darmowa karta sim na stronie www.vectonemobile.nl
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez mpiotrek Pon Lip 21, 2008 12:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 1:53 pm
|
|
|
ohmin: GT Mobile, podobno ma zastapic Lyce |
|
|
|
|
Piranha
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 23, 2008 10:01 am
|
|
|
LEBARA to totalny szajs, ale LYCA tez nie jest idealna. Kiedy dzwonie do Polski na komorke, czesto nawiazuje polaczenie, zaczyna mi zzerac kase, a ja nie slysze mojego rozmowcy. Musze sie rozlaczyc i wykrecic numer jeszcze raz. Czesto zamiast rozmowcy slysze komunikaty sieciowe polskich operatorow. Nastepne 28 centow poszlo sie ..... a ja i tak musze wykrecic numer jeszcze raz, i jeszcze raz zaplacic za polaczenie. |
|
|
|
|
sylart
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Wiek: 54 Dołączyła: 17 Lip 2007 Posty: 54 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Śro Lip 23, 2008 9:34 pm
|
|
|
Witam
Od jakiegoś czasu korzystam z GT Mobile i polecam. Nie wiem jak teraz, ale przy ładowaniu dostawałam 100% i telefonuję tylko na komórki do Polski i rozmawiam i rozmawiam. Polecam.
Pozdrowienia |
|
|
|
|
Walassss
Poczatkujacy d(-_-)b
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 12:53 am
|
|
|
mpiotrek napisał/a: | Vectone mobile |
A jak jest z polaczeniami wap itd? |
|
|
Jolus
Poczatkujacy Jola
|
Wysłany: Śro Lip 30, 2008 8:28 pm
|
|
|
mam pytanie. czy ktos wie jakiej firmy karty telefoniczne sa najlepsze , jak dzwonie z telefonu stacjonarnego z holandii do polski tez na stacjonarny,. dzisiaj kupilam karte firmy Cobra mialam miec 1000 minut . rozmawialam 45 minut a zjadlo mi 500 minut.
dzieki za odpowiedz |
|
|
|
|
astynka
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 27 Kwi 2008 Posty: 61 Skąd: Best
|
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 9:59 pm
|
|
|
mój chłopak maił podobną sytuacje z Lebarą ;/ ładował konto i trochę smsów wysłał i bach po karcie no chyba, że teraz w Lebarze zwiększyli stawkę za smsa po 3 euro to się zgodzę i się nie dziwie czemu mu karta za 10 euro szła w dwa dni ;/ Teraz oboje mamy Lyce i jesteśmy zadowoleni |
_________________ Niebo ogarnia tych, co odeszli... |
|
|
|
|
Abedin
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 9:49 am
|
|
|
Jolus napisał/a: | mam pytanie. czy ktos wie jakiej firmy karty telefoniczne sa najlepsze , jak dzwonie z telefonu stacjonarnego z holandii do polski tez na stacjonarny,. dzisiaj kupilam karte firmy Cobra mialam miec 1000 minut . rozmawialam 45 minut a zjadlo mi 500 minut.
dzieki za odpowiedz |
Najtaniej wychodzi dzwonienie ze stacjonarnego na stacjonarny przez specjalny numer 0900???? czasami naet jest za 1 cent za minute plus 5 centów za rozpoczęcie rozmowy . Niestety nie pamietam w tej chwili tego numeru bo dawno nie korzystałem no po za tym one sie co jakis czas zmieniaja. może ktos na forum bedzie wiedział jaki jest na teraz. |
|
|
|
|
Wojtek1976
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 8:31 pm VECTONE MOBILE OSZUŚCI!!!
|
|
|
Witam wszystkich!
Chciałbym opisać Wam co mi się przytrafiło z tą nową siecią.
Otóż dnia 02.08.2011 kupiłem 2 karty doładowujące, każdą za 10 euro.
1. Nr: 8839214006 - serienummer: 0000024622593716,
2. Nr: 0126328048 - serienummer: 0000024622593683,
Kupiłem je na stacji BP:
BP Charlois 2 Zuidzijde
Groenekruisweg 380
3088 NB ROTTERDAM.
Pracownik stacji wydrukował je przy mnie z terminala. Zaraz po zakupie chciałem doładować telefon jedną z nich.... i dostałem wiadomość: "Top up is Failed: Voucher is Used"! Wraz z kasjerem próbowaliśmy doładować drugą kartą i to samo! Po 15 min jednak doładowało mi się konto ale tylko za jedną kartę. Przez dwa tygodnie dzień w dzień dzwoniłem do Customer Service by wyjaśnić sprawę, za każdym razem rozmawiałem z inną osobą, wysłałem 2 maile z reklamacją, parokrotnie kazali mi czekać na telefonie tak długo aż połączenie samo się rozłączało. Do dzisiejszego dnia nie doładowali mi konta, nie wyjaśnili sprawy, umywają ręce. A spróbujcie zadzwonić z jakimś problemem w sobotę he he.. odbiera kobieta (chyba sprzątaczka) która próbuje mówić po angielsku. Kabaret.
Oczywiście mam oryginalne vouchery i rachunek z BP. Chętnie bym się spotkał z tymi niekompetentnymi złodziejami w sądzie. Tak dla zasady. Pozdrawiam wszystkich i stanowczo NIE POLECAM tej szemranej sieci. |
|
|
|
|
|