| Nasze marzenia | 

| Autor | Wiadomość | 

| Lorina   Poczatkujacy

| 

|    Wysłany: Śro Paź 01, 2008 12:06 pm   Nasze marzenia |   
 |  
               | 
 |  
               | Marzenia hmm... 
 Jak jest ich wiele............ najważniejsze zdrowie, szczęście iii oczywiście kasa.

A poza tymi ???

Uwielbiam gotować i marzy mi się "mała polska kawiarenka w Holandii " ze smacznym jedzeniem (pierożki ruskie, gołąbki, goloneczka, bigosik itp.)

Myślicie, że marzenia się spełniają???
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Nika   Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz

| 

|  Wysłany: Czw Paź 02, 2008 9:21 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Tak  myślę, że marzenia się spełniają!   
 Też bym chciała polską restaurację.... i żeby jeszcze kartacze tam robili...

pozdrawiam!
 |  
				| _________________ "A baby is God's opinion that the world should go on"~Carl Sandburg
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| aga910   Gaduła

Pomogła: 2 razy

| 

|  Wysłany: Czw Paź 02, 2008 2:18 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Marzenia powoduja ze podswiadomie ukierunkowujemy sie na ich realizacje. Restauracja ...czemu nie, zrob sobie wizualizacje swojego marzenia i powies gdzies w widocznym miejscu (mozesz wyciac z gazety zdjecie jakies restauracji plus polskie dania, nakleic na kartonik i gotowe). Ja wierze ze patrzac na obrazki wyrazajace nasze marzenia kazdego dnia ukierunkowujemy nasze mysli. Nic to nie kosztuje, powoduje usmiech na twarzy, odstresowuje a kto wie moze za pare lat oprawisz taki obrazek w ramki i powiesisz w kuchni SWOJEJ restauracji? Ja od dziecka jeszcze w Polsce mialam obsesje na punkcie tropikow, na scianie wymalowalam sobie palmy, na urodziny poprosilam o foto-tapete w tym stylu. I co 20 lat pozniej zwiedzilam Brazylie i Wyspy Kanaryjskie a teraz czekam na wakacje na prawdziwych Karaibach. A pamietaj ze moje marzenia wtedy w Polsce byly tak nierealne do spelnienia jak lot w kosmos (komuna, zarobki mojej mamy a pozniej moje wlasne, nieudane malzenstwo). Teraz na mojej tablicy pojawil sie sfinks w Egipcie, dzikie delfiny bo jeszcze nigdy ich nie widzialam, ciasta i 2 dni temu upieklam pierwsze UDANE w zyciu, sliczna mulateczka (dziewczynka) bo jestem w ciazy a plec bedzie wiadoma za tydzien, pies (moje marzenie) i pare innych rzeczy ... zobaczymy co i kiedy uda mi sie osiagnac
   Pozdrawiam i zycze spelnienia marzen
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |