NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nasze marzenia
Autor Wiadomość
Lorina 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Paź 01, 2008 1:06 pm   Nasze marzenia

Marzenia hmm...

Jak jest ich wiele............ najważniejsze zdrowie, szczęście iii oczywiście kasa.

A poza tymi ???

Uwielbiam gotować i marzy mi się "mała polska kawiarenka w Holandii " ze smacznym jedzeniem (pierożki ruskie, gołąbki, goloneczka, bigosik itp.)

Myślicie, że marzenia się spełniają???

Nika 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 10:21 am   

Tak :) myślę, że marzenia się spełniają! :)

Też bym chciała polską restaurację.... i żeby jeszcze kartacze tam robili... :)

pozdrawiam!

aga910 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 3:18 pm   

Marzenia powoduja ze podswiadomie ukierunkowujemy sie na ich realizacje. Restauracja ...czemu nie, zrob sobie wizualizacje swojego marzenia i powies gdzies w widocznym miejscu (mozesz wyciac z gazety zdjecie jakies restauracji plus polskie dania, nakleic na kartonik i gotowe). Ja wierze ze patrzac na obrazki wyrazajace nasze marzenia kazdego dnia ukierunkowujemy nasze mysli. Nic to nie kosztuje, powoduje usmiech na twarzy, odstresowuje a kto wie moze za pare lat oprawisz taki obrazek w ramki i powiesisz w kuchni SWOJEJ restauracji?
Ja od dziecka jeszcze w Polsce mialam obsesje na punkcie tropikow, na scianie wymalowalam sobie palmy, na urodziny poprosilam o foto-tapete w tym stylu. I co 20 lat pozniej zwiedzilam Brazylie i Wyspy Kanaryjskie a teraz czekam na wakacje na prawdziwych Karaibach. A pamietaj ze moje marzenia wtedy w Polsce byly tak nierealne do spelnienia jak lot w kosmos (komuna, zarobki mojej mamy a pozniej moje wlasne, nieudane malzenstwo). Teraz na mojej tablicy pojawil sie sfinks w Egipcie, dzikie delfiny bo jeszcze nigdy ich nie widzialam, ciasta i 2 dni temu upieklam pierwsze UDANE w zyciu, sliczna mulateczka (dziewczynka) bo jestem w ciazy a plec bedzie wiadoma za tydzien, pies (moje marzenie) i pare innych rzeczy ... zobaczymy co i kiedy uda mi sie osiagnac :)
Pozdrawiam i zycze spelnienia marzen

Odpowiedz do tematu