Co na zajady? |
Autor |
Wiadomość |
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 7:20 pm
|
|
|
Zajady z buzi na gacie przeszly hehehe. |
_________________ nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radze... |
|
|
|
|
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 7:24 pm
|
|
|
Czasem można sobie poprawić humor |
|
|
|
|
iwona24
Nieśmiały użytkownik iwa
Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 25 Wrz 2008 Posty: 75 Skąd: Haga
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 7:25 pm
|
|
|
"Nie ryzykowałabym z maścią typu Clotrimazol" ja zaryzykowałam i widze poprawe, spróbuję jeszcze vratizolin
probowałam zovirax > lipa, tormentiol > lipa, a clotrimazol mi pomaga. poza tym badania zrobie, nie zaszkodzi, a bede miec pewnosc co jest nie halo
apropos tego linka, to zapoznałam sie wcześniej z tymi poradami i postanowiłam napisać tu na forum, a najlepszy jest sposób z tymi gatkami wieczorem i szmatą od podłogi fuj!!! |
Ostatnio zmieniony przez iwona24 Pią Sty 30, 2009 7:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 7:32 pm
|
|
|
GOHNA H, mysle, ze niedokladnie przeczytalas moje posty.zamieszczenie informacji ogolnych, na temat PRZYCZYN powstawania zajadow nie jest diagnoza lekarska.moj maz od poczatku mowil, ze potrzebna jest wizyta u specjalisty, bo w zaleznosci od przyczyny, leczenie bedzie sie roznic (inne w przypadku braku witamin, inne na zakazenie grzybicze)nie mozna zdiagnozowac niczego, nawet "zwyklych zajadow" przez internet, wiec napisalam potem, ze stosowanie masci to moja osobista rada (nie mojego meza).a sadze, ze dyplom ukonczenia Akademii Medycznej rowna sie rozleglej wiedzy ale nie mozna wyczerpac tematu z med. puntu widzenia i rozpatrzyc wszystkich czynnikow w jednym poscie.
[ Dodano: Pią Sty 30, 2009 7:38 pm ]
iwona 24!ciesze sie, ze pomoglo!uff! |
|
|
|
|
Alutka
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Wiek: 57 Dołączyła: 06 Sty 2007 Posty: 324 Skąd: Lelystad
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 9:47 pm
|
|
|
Witam .Ale z tymi majtkami to śmiechy,zaraz przypomina mi się lekarstwo na łupiez>
Na łupież najlepsze są orzechy ,łupiesz łupiesz aż Ci przejdzie .Sory ,wracając do tematu
zażyłam ostatnio muliwitaminę z cynkiem 3 dni i nie było śladu.Pozdrawiam |
|
|
|
|
|