NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiana numeru tel w ing.nl
Autor Wiadomość
wikara
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 16, 2013 7:45 pm   Zmiana numeru tel w ing.nl

Witam, mam pytanie mam konto internetowe ing.nl i miałem numer Holenderski stary 5lat i mi wygasł i teraz chciałem zmienic na nowy co mam ,na koncie wyczytałem że musze zablokować numer i tak zrobiłem i teraz przy wprowadzaniu login i hasło pisze mi:::
Vul hieronder uw activeringscode en mobiele nummer in. U vindt deze code in de brief die u hierover heeft ontvangen
Czy list z kodem w tym wypadku do 5 dni mi przyjdzie na stary adres nl? czy musze jechać do banku ing by mi to na miejscu o ile to możliwe zrobili i wpisali nowy numer?co pisze powyżej?
screen poniżej:
http://postimg.org/image/54aks42vh/
Dziękuje za każda odp...:)

lubcjusz
Gaduła

Wysłany: Wto Lip 16, 2013 8:36 pm   

Wikara, z tego co pamiętam to przyjdzie Ci tylko zawiadomienie że możesz odebrać kod w oddziale banku. Ale jak chcesz szybciej to możesz pójść do oddziału ING i zmienić numer telefonu od ręki.

wikara
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 16, 2013 8:57 pm   

A jak mi te zawiadomienie wysłal i już wczoraj albo dziś to pomimo wysłania moge iść do oddziału i zmienic numer od ręki?

lubcjusz
Gaduła

Wysłany: Wto Lip 16, 2013 9:17 pm   

Wydaje mi się że możesz, ewentualnie zapytaj się w banku.

buszupl
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Mar 01, 2014 1:30 pm   problem z ing.nl

Witam.

mam konto w ing.nl aktualnie znajduję się w pl i dostałem jakiś zwrot hajsu na konto w ing.nl ale mój numer telefonu z lebary na który otrzymywałem tan code jest już nie aktywny bo nie doładowałem konta ponad pół roku i nie wykonywałem połączeń adres przypisany do rachunku w ing.nl też jest nie aktualny do tego nie mogę wypłacić pieniędzy w polskim bankomacie bo nie pamiętam już pinu do karty. Zastanawiam się co mogę zrobić myślę nad pojechaniem do niemiec i tam w placówce ing [tylko czy to ten sam bank?] zmienić numer telefonu tylko czy można podać polski numer albo też wypłacić pieniądze na miejscu ale czy da się w jakiś sposób załatwić tą sprawę przez infolinie ing.nl [tylko czy jest obsługa w języku angielskim lub polskim?] albo ich serwis internetowy?
Proszę o pomoc

kasia0987 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon Mar 03, 2014 11:05 am   

Pieknie :038:
Tak to pozniej wyglada jak sie nie dopilnuje wszystkiego.
Z mojego punktu widzenia w pl nie zrobisz z tym nic. Tak czy siak musisz przyjechac do nl.
Bank ING w NL nie ma NIC wspolnego z bankami ING w Polsce czy Niemczech.
Jesli chcialbys zmienic numer telefonu to TYLKO na holenderski ( wyzej masz opisane jak to zrobic )
Tak sobie wlasnie pomyslalam ze moze jest nadzieja:)
Na stronie Lebary znajdziesz inf.dotyczace waznosci karty.

Jeśli nie doładujesz konta w ciagu 6 miesięcy, środki pozostałe na koncie zostaną "zamrozone" co spowoduje niemozność dokonywania jakichkolwiek połączeń wychodzących oraz wysyłania wiadomości SMS. W tej sytuacji powinieneś kupic doladowanie Lebary, skontaktowac się z Biurem Obsługi Klienta i podać 14 cyfrowy kod doładowujący w celu odblokowania konta.

Jesli nie doladujesz konta w ciagu TRZECH MIESIECY od czasu zamrozenia karty, karta SIM straci waznosc. Nie mozna aktywowac karty po utracie waznosci.
Wiec jest szansa....Powodzenia :)

qubus
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 4:28 pm   

Witam, a jak przez strone ING będe chciał zmienić numer i przyjdzie ta wiadomość, że mogę w placówce odebrać ten kod to musze to zrobić osobiście czy może ktoś za mnie go odebrać? Pozdrawiam

pandzia 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Maj 12, 2014 9:33 pm   

kasia0987 napisał/a:
Pieknie :038:
Tak to pozniej wyglada jak sie nie dopilnuje wszystkiego.
Z mojego punktu widzenia w pl nie zrobisz z tym nic. Tak czy siak musisz przyjechac do nl.
Bank ING w NL nie ma NIC wspolnego z bankami ING w Polsce czy Niemczech.
Jesli chcialbys zmienic numer telefonu to TYLKO na holenderski ( wyzej masz opisane jak to zrobic )
Tak sobie wlasnie pomyslalam ze moze jest nadzieja:)
Na stronie Lebary znajdziesz inf.dotyczace waznosci karty.

Jeśli nie doładujesz konta w ciagu 6 miesięcy, środki pozostałe na koncie zostaną "zamrozone" co spowoduje niemozność dokonywania jakichkolwiek połączeń wychodzących oraz wysyłania wiadomości SMS. W tej sytuacji powinieneś kupic doladowanie Lebary, skontaktowac się z Biurem Obsługi Klienta i podać 14 cyfrowy kod doładowujący w celu odblokowania konta.

Jesli nie doladujesz konta w ciagu TRZECH MIESIECY od czasu zamrozenia karty, karta SIM straci waznosc. Nie mozna aktywowac karty po utracie waznosci.
Wiec jest szansa....Powodzenia :)

:038: następny wystawiam na łatkę, dupę zawinie, a konto nie łaska zamknąć- a potem wszyscy co zostają tu na stałe mają przerąbane

tomek21463
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Maj 21, 2014 5:09 pm   

co ma z tym tematem wspolnego ubezpieczenie lub jego zwrot
pomyliles temat poszukaj odpowiedniego i umiesc w nim post

[ Dodano: Czw Maj 22, 2014 9:03 am ]
tomek21463 napisał/a:

co ma z tym tematem wspolnego ubezpieczenie lub jego zwrot
pomyliles temat poszukaj odpowiedniego i umiesc w nim post

ja sie tylko chciałem dowiedziec czy moge cos z tym zrobic z polski czy musze jechac do holandi??
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Maj 21, 2014 6:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu